Tilaturvallisuuspäällikkö, Erityisasiantuntija

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 21.7.2021 Hae viimeistään 13.8.2021

 

Kaupunkiympäristön Tilat-palvelussa vastaamme siitä, että kaupungin palveluilla on käytössään turvallinen ja terveellinen toimintaympäristö. Vastaamme kaupungin tarvitsemien toimitilojen ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä omaisuuden hallinnasta.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen TILATURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Tilat-palvelumme tilaturvallisuusasioista koko organisaatiolle sekä ERITYISASIANTUNTIJAA tilaomaisuusyksikön tilaverkkotiimiin.

Tilaturvallisuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu tilaturvallisuuden asiantuntijatehtäviä mm. tarvittavien tilaturvallisuusohjeistusten laadinnan organisaatiotasolle ja tilahankkeille. Johdat ja kehität koko kaupunkitasoista tilaturvallisuutta itsenäisesti sekä teet tiivistä yhteistyötä toimialojen ja sidosryhmien kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, eduksi luemme turvallisuusalan tutkinnon.

Arvostamme kertynyttä kokemusta tilaturvallisuustehtävistä, odotamme erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, itsenäistä otetta työhön sekä kehittämismyönteisyyttä.

Erityisasiantuntijana tehtäviisi kuuluu

  • tilaverkkojen hallinta, tarkastelut sekä palvelutilaverkon kehittäminen yhdessä käyttäjätoimialojen kanssa
  • tilankäytön tehostaminen, osallistaminen ja tilojen käyttömahdollisuuksien selvittäminen
  • palvelutuotannon palvelutarpeiden ja omistajan linjausten yhdistäminen tilaverkkosuunnittelussa
  • toimialojen palveluverkkotarpeiden hankkeistaminen yhdessä ohjelmoinnin kanssa (perusparannus-,   laajennus- ja uudisrakentamismahdollisuudet)
  • ajantasaisten välineiden kehittäminen palvelu- ja tilaverkkosuunnittelulle sis. mm. kapasiteetti- ja kuntotiedot sekä suunnittelun edellyttämien tietojen yhteen kokoaminen.
    Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Menestyäksesi sinulla tulisi olla tilahallinnon, kiinteistöalan ja rakennusalan tuntemusta sekä osaamista soveltaa tietoa käytäntöön. Etunasi ovat hyvät neuvottelutaidot, kokonaisuuksien hahmotuskyky sekä itsenäinen työskentelyote.

Miksi meille töihin?

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat kivat ja osaavat kollegat ja moniammatillisen yhteisön tuen sekä loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen mm. koulutusten avulla. Työskentelemme monipaikkaisessa työyhteisössä.

Lue lisää tehtävistä ja hae paikkaa helsinkirekry.fi sivujen kautta 13.8.2021 klo 16 mennessä.
Tehtävien työavaimet KYMP-02-49-21 (tilaturvallisuuspäällikkö), KYMP-02-50-21 (erityisasiantuntija)

Lisätietoja antaa
Tilaturvallisuuspäällikön tehtävistä tiimipäällikkö Antti Saarnio, puh. 09 310 34009
Erityisasiantuntijan tehtävästä tiimipäällikkö Antti Saarnio, puh. 09 310 34009 (19.-30.7.) tai tiimipäällikkö Mårten Lindholm 09 310 31831 (2.-11.8.).

Maailman toimivin kaupunki rakennetaan vahvoille perustuksille. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi