Toimipisteen esimies (Konevuokraus)

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2021 Hae viimeistään 14.2.2021

 

Haemme Konevuokraukselle toimipisteen esimiestä Ouluun

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Mitä pääset tekemään?

Toimipisteen esimiehenä johdat Oulun konevuokraamon toimintaa ja huolehdit arjen sujuvuudesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme: Toimit asiakasrajapinnassa hoitaen sekä myyntiä että asiakaspalvelua ja varmistaen toiminnan kannattavuuden. Vastuullasi on toimipisteen kalustonvuokraus kokonaisuudessaan, sisältäen sen hallinnan ja kunnossapidon. Olet erinomainen esimies noin 5 henkiselle tiimillesi. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen) ja/tai kokemuksen kautta kerrytettyä, riittävää valmiutta menestyä tässä tehtävässä
  • esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana kehittyvää ja innostunutta tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.2.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Aluepäällikkö Tapani Korvenpää (p. 0400 787389, tapani.korvenpaa@skanska.fi) ja toimipisteen esimies Mikko Räisänen (p. 050 5754106, mikko.raisanen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: sales, construction, building, equipment, machinery

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi