Toimitilajohtaja

Lahden kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 22.2.2019 Hae viimeistään 12.3.2019

Kaupunkien rooli muuttuu vauhdilla – ja niin tekijöidenkin. Etsimme nyt tulevaisuuteen suuntautuvaa

TOIMITILAJOHTAJAA

Lahden Tilakeskukseen, joka huolehtii noin 520 000 neliömetriä käsittävästä toimitilakannasta ja sen kunnosta sekä ylläpidosta.

Meillä pääset vaikuttamaan toimitilojen kautta kuntalaistemme hyvinvointiin yhdessä noin 50 hengen osaavan työyhteisön kanssa. Huolehditte siitä, että esimerkiksi koulumme ja päiväkotimme ovat kunnossa ja täyttävät kuntalaisten tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla.

Sinulla on näkemystä tilakantojen kehittämisestä ja käytön tehostamisesta tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen. Ymmärrät investointien merkityksen ja pystyt suunnittelemaan ja laatimaan investointilaskelmia tulevaisuuteen suuntautuen, pitkällä tähtäimellä.

Johdat vastuualuettasi tuloksellisesti, tämän päivän johtamisopeilla. Esimiehenä sinusta pidetään ja vuorovaikuttajana toimit luontevasti erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on kattavat verkostot alueellamme ja tunnet elinkeinoelämäämme.

Toimitilajohtajan kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden kokemus vaativista johtamistehtävistä. Liitäthän hakemukseesi kelpoisuutesi osoittavat tutkinto- ja työtodistukset. Alkuperäisiin tutustumme mielellämme mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valitun on ennen virassa aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 6365,58 €/kk.

Lisätietoja saat konsernipalvelujohtaja Mika Mäkiseltä, puh. 050 556 9815. Parhaiten tavoitat hänet 25.2. klo 12-16, 27.2. klo 12-15 tai 6.3. klo 12-15.

Hae tehtävään tästä

Suomen johtavana ympäristökaupunkina Lahti tarjoaa tekijälleen kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin ja työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Henkilöstömme mukaan meillä tehdään merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon jokainen voi itse vaikuttaa. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta. Lisäksi tehtävänä on huolehtia toimitilakannan teknisestä kunnosta ja arvosta, tuottavuudesta, tehokkaasta käytöstä ja kehittämisestä, sekä järjestää asiakaslähtöisesti kaupunkiorganisaatiolle palvelutuotannon tarpeisiin tarkoituksenmukaiset toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi