Toimitusjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 4.4.2019

Toimitusjohtajamme jää eläkkeelle

Haemme yhtiöllemme toimitusjohtajaa

Pihtiputaan Lämpö ja Vesi Oy on Pihtiputaan kunnan omistama osakeyhtiö, jonka tehtäviin kuuluu vesihuoltolaitos (puhtaan veden pumppaaminen ja jakelu, jätevesien poisjohtaminen ja puhdistaminen) ja kaukolämmön jakelu. Vesihuoltolaitoksella on asiakkaana noin 1200 ja kaukolämmön jakelun piirissä noin 160 kiinteistöä. Yhtiön liikevaihto on noin 1,6 milj.€ ja asennus-, käyttö-, ja huoltotehtävissä 3-4 ammattitaitoista ja vastuuntuntoista työntekijää.

Vaatimuksena toimitusjohtajalle on rakennusalan insinöörikoulutus, kokemusta johtamisesta ja vesihuoltolaitoksen toiminnasta.

Eduksi katsomme vankan vesi- ja jätevesien käsittelyn tekniikan ja kaukolämpöverkoston toiminnan tuntemuksen ja niiden käytännön töiden hallinnan, palveluliiketoiminnan kokemuksen, rakennuttamisen, yritysjohdollisen ja hankintaosaamisen, henkilöstön johtamistaidot ja kokemukset tuloksellisesta toiminnasta.

Työsuhde täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteessa sovelletaan palvelualojen työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Jani Ylälehto puh. 0400-922636 tai toimitusjohtaja Ari Kahilainen puh. 044-4596810.

Hakuaika päättyy to 4.4.2019 klo 13:00 mennessä. Työ alkaa kesä-heinäkuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset, ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella tulee jättää sähköpostitse osoitteeseen: pihtiputaan.kunta@pihtipudas.fi tai postitse osoitteeseen: Pihtiputaan Lämpö ja Vesi Oy, Keskustie 9, 44800 Pihtipudas. Kirjeeseen tai sähköpostiin tunnus: ”Hakemus / PLV Oy:n tj”.

 Pihtiputaan Lämpö ja Vesi Oy:n hallitus

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi