Toimitusjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 5.4.2019 Hae viimeistään 14.4.2019

Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy tuottaa kohtuuhintaisia, laadukkaita ja turvallisia koteja. Toimimme tällä hetkellä lähes 900 monipuolisen vuokrakodin vastuullisena, yhteistyötä ja kehittämistä arvostavana vuokranantajana. Kuulumme Tuusulan kuntakonserniin. Tuusula on kasvava ja kehittyvä kunta Helsingin seudulla.

Outi on jäämässä eläkkeelle, joten haemme yhtiölle

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajalle kuuluu kokonaisvastuu yhtiön toiminnasta ja operatiivisten toimintasuunnitelmien laadinnasta. Toimitusjohtaja vastaa budjetoinnista ja taloudesta, hyvästä hallintotavasta ja toiminnan tuloksellisesta johtamisesta. Odotamme hakijalta arvostavaa ja sujuvaa yhteistyötä asiakkaiden, kumppanien ja sidosryhmien kanssa. Tehtävän ansiokas hoito edellyttää yhteiskunnallisten muutosten seuraamista ja kokonaisuuksien ymmärtämistä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta (korkeakoulututkinto tai AMK-tutkinto). Kunta- ja osakeyhtiölainsäädännön sekä kiinteistöalan ja asuntolainsäädännön tuntemus on tehtävässä onnistumisen edellytyksiä.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Outi Hämäläinen p. 040 314 3030 ja hallituksen puheenjohtaja Kirsti Ruislehto, p. 050 61089.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 14.4.2019 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Lisätietoa: Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:stä www.tukuki.fi.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi