Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantoinsinööri

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 18.2.2022 Hae viimeistään 13.3.2022

Haemme aktiivista ja monipuolisista työtehtävistä kiinnostunutta tuotantoinsinööriä meneillään oleville työmaille Ouluun

Olemme mukana monessa aikamme ja alueemme kiinnostavimmista hankkeista. Rakennamme esimerkiksi Pohjois-Suomen suurimman asuinkohteen, kuuteentoista kerrokseen kohoavan Plaanatornin ja viihtyisän uuden asuinalueen Myllytullin alueelle Ouluun.

Tuotantoinsinöörinä toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä kulloisellakin hankkeella. Osallistut hankkeen aikataulutukseen ja koordinoit aliurakoitsijoita yhteistyössä vastaavan työnjohtajan ja hankinnan kanssa. Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä työmaan kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin sekä valmistelet aineistoja ja lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi.

Tiimillämme on useita kohteita Oulun alueella, ja sovimme kanssasi yhdessä ensimmäisestä hankkeestasi. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin ja pääset vaikuttamaan projektin kulkuun yhdessä rakennusalan monipuolisimmista tehtävistä. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työpäällikkö Teemu Södö (p. 050 368 3532, teemu.sodo@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

 

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi