Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantoinsinööri ja työnjohtaja

Pielisen Betoni
Sijainti Outokumpu
Päivämäärät Julkaistu 15.2.2022 Hae viimeistään 6.3.2022

Oletko sinä tuleva Laaduntekijä?

Haemme tuotantoinsinööriä ja työnjohtajaa

runkoelementtitehtaallemme Outokumpuun.

Toimintamme kasvaessa ja muuttuessa haemme tehtaallemme lisää ammattilaisia. Haluatko tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, jossa omalla työpanoksellasi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tuotannon toimintaan, tehokkuuteen ja kehittämiseen? Jos vastasit kyllä, niin nyt on elämäsi mahdollisuus hakea meille töihin. Nämä paikat ovat harvoin vapaana ja tarkoituksenamme on, että työtehtävät eivät avaudu uudestaan pitkään aikaan. Joten nyt on aika laittaa hakemus ja kertoa meille itsestäsi.

Tuotantoinsinööri

Haemme sinua runkoelementtituotantoon tuotantoinsinööriksi. Työtehtäväsi muodostuu pääsääntöisesti tuotannonsuunnittelusta sekä ostoista. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus olla mukana kehitystyössä. Sinulla on taustalla joko rakennuspuolen mestarin tai insinöörin koulutus. Arvostamme monipuolista työkokemusta rakennus- ja betonialalta. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta asennetta. Sinulla on tarkkuutta yksityiskohtiin, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. Työyhteisömme tukee sinua alkumetreiltä saakka ja pääset osaksi tiivistä tiimiämme. Tietokoneella työskentely ja sen perusohjelmat ovat sinulla hallinnassa, etkä epäile kysyä neuvoa, jos sitä tarvitset. Säännöllinen työaikamme on yleensä ma-pe noin klo 7-15:30 (40h viikossa). And if all the previous things seem just perfect and you can work in both Finnish and in English, you could be the person we are looking for. So apply right now.

Työnjohtaja

Haemme tehtaamme tuotantoon työnjohtajaa. Työnjohtajana sinä vastaat tuotannosta ja toimit esihenkilönä. Paineensietokykysi on erinomainen, sillä työskentelet tiukkojen aikataulujen puitteissa ja vastaat samalla laaduntarkkailusta sekä tuotteiden valmistuksesta kuvienmukaisesti. Omaat myös ongelmanratkaisukykyä ja korkean työmotivaation. Sinulla on työkokemusta vähintään 2–3 vuotta, sekä kokemusta esihenkilötyöskentelystä ja koet sen omaksesi. Meillä etenet kokemuksesi ja kykyjesi mukaisesti. Työ on alkuun fyysistä, sillä sinun tulee johtaa omalla esimerkilläsi ja osallistua suorittavaan työhön. Tulevaisuudessa työkuva muokkautuu sisältämään tarkistusta ja töiden johtamista omatoimisesti. You also need to be able to work in English as some of our staff are English speakers. Other languages are considered as a plus. Työt suoritetaan arkisin ma-pe klo 6-14:30 (40h viikossa).

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Tiiviin ja hyvän työyhteisön
  • Työtehtävien määrittely osaamisesi perusteella
  • Mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittyä ammattilaisena
  • Vastuullisen työn
  • Kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön tuen työssä menestymiseen
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen (6kk koeaika)
  • Osaamisesi perustuvan palkkauksen
  • Kattava työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus
  • Säännölliset työajat

Molempien tehtävien osalta työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Miten haet meille?

Molempia paikkoja voit hakea verkkosivuillamme > olevan lomakkeen kautta. Täytä lomake ja lisää tarvittaessa lisätietoja itsestäsi. Lomakkeella voit kertoa tarkemmin palkkatoiveestasi, työkokemuksestasi sekä miksi juuri sinut kannattaa kutsua haastatteluun. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista ja paikka täytetään, kun löydämme tulevan Laaduntekijän hakemuksien joukosta.

Hakuaika umpeutuu 6.3.2022

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi