Tuotantoinsinööri kustannushallinnan tehtäviin

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.6.2021 Hae viimeistään 27.7.2021

Haemme aktiivista ja monipuolisista työtehtävistä kiinnostunutta tuotantoinsinööriä toimitilarakentamiseen

Rakennamme esimerkiksi Espooseen kauppakeskus Lippulaivan, johon kuuluu varsinaisen kauppakeskuksen lisäksi bussiterminaali, pysäköintitiloja autoille ja pyörille sekä julkisia palveluita sekä Hämeenlinnan Ahvenistoon maailman inhimillisimmäksi suunniteltua sairaalaa. Lisäksi toteutamme harvinaislaatuisen uudistusprojektin, kun kunnostamme Yleisradionkin käytössä olleesta entisestä toimistorakennuksesta korkeatasoisia koteja ja liiketilaa.

Tuotantoinsinöörinä toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä kulloisellakin hankkeella. Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä työmaan kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin sekä valmistelet aineistoja ja lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi.

Tiimillämme on useita kohteita pääkaupunkiseudulla ja ensimmäinen hankkeesi olisi kansainvälinen uudishotelli. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • numerotarkkuutta
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Työpäällikkö Tuomo Jaakkola (p. 050 572 6099, tuomo.jaakkola@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme.  Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi