Kokeile kuukausi maksutta

Tuotepäällikkö

Saint-Gobain Finland Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.2.2023 Hae viimeistään 28.2.2023

Osana kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia olemme mukana rakentamassa kestäviä ja erinomaisia elinympäristöjä. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Saint-Gobainin tunnetuimmat rakennusalan brändit Suomessa ovat Gyproc, Ecophon, ISOVER, Leca, PAM ja Weber. Suomessa Saint-Gobain tähtää hiilineutraaliuteen vuonna 2035.

Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin. Tuotteemme suunnitellaan ja testataan sopiviksi Suomen ankariin olosuhteisiin. Teemme jatkuvaa työtä ja tuotekehitystä ollaksemme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia nyt ja tulevaisuudessa.

Laadusta rakentaja tunnetaan.

Lue lisää meistä: www.fi.weber

 

Haemme weber-liiketoiminnalle oma-aloitteista, innokasta ja idearikasta

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ja ylläpitämään oman tuotealueen tuote- ja ratkaisuvalikoimaa. Koordinoit tuotekehitysprojekteja yhteistyössä kehityksen kanssa, toimit myynnin tukena mm. uusien tuotteiden lanseerauksissa ja osallistut markkinointi- ja viestintäkampanjoiden suunnitteluun. Seuraat aktiivisesti markkinoiden tarpeita, arvioit potentiaaleja yhdessä sidosryhmien kanssa ja olet vahvasti mukana liiketoiminnan kehityksessä. Tehtävässä toimit osana yhteistä markkinointiorganisaatiotamme, jossa yhdistyy eri brändien markkinointiasiantuntijuus. Lopullinen vastuualue määritellään valittavan henkilön mukaan.

Työpaikka sijaitsee Saint-Gobain Finland Oy:n pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä.

Oletko etsimämme henkilö?

Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön sekä jatkuva halu kehittää uutta. Nautit konkreettisestä tekemisestä, tartut tuumasta toimeen ja saat vietyä tehtävät loppuun asti.

Lisäksi odotamme sinulta:

 • Koulutusta soveltuvalta erikoistumisalalta
 • Tuntemus ja ymmärrys rakennustuotteista, rakennusalasta, rakennustekniikasta. Työkokemus muuraus- rappaus tai tasoitetyöstä katsotaan eduksi
 • Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
 • Hyvät projektijohtamistaidot, paineensietokykyä sekä järjestelmällistä työskentelytyyliä
 • Kykyä tehdä analyyttisiä päätöksiä ja ohjata muiden toimintaa
 • Hyvät tiimityöskentelytaidot
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, joka räätälöidään henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi sopivaksi.
 • Osaamisen kehittämiseen ja työturvallisuuteen panostavan yrityskulttuurin. Tarjoamme lisäksi kansainvälisen konsernin monipuolisen tuen sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.
 • Kattavat työsuhde-edut ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhteen
 • Top Employer-sertifioidun, vastuullisen työnantajan ja merkityksellisen tehtävän – olemme Suomessa sitoutuneet hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 ja maailmanlaajuisesti vuoteen 2050 mennessä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2023, lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Viktor Lax, puh. 050 434 9305.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat