Tuotepäällikkö- rakentamisjärjestelmät

Päivämäärät Julkaistu 3.6.2019 Hae viimeistään 17.6.2019

TUOTEPÄÄLLIKKÖ – Rakentamisjärjestelmät

Jackon Group on norjalainen teollisuuskonserni, jonka pääkonttori on Fredrikstadissa. Konserni on Pohjolan johtava rakentamiseen ja teollisuuteen tarkoitettujen EPS-, XPS- ja EPP-tuotteiden valmistaja. Jackon Groupilla on 20 tehdasta Euroopassa, joista 17 Pohjoismaissa. Konsernin liikevaihto on yli 300 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 800 henkilöä.

ThermiSol Oy on nykyisin osa Jackon Groupia. Yrityksen pääkonttori on Sastamalassa. Muita konserniin kuuluvia suomalaisyrityksiä ovat mm. Pohjoismainen Solumuovi Oy ja Epsira Oy. Kuluvan vuoden aikana näiden yhtiöiden liiketoiminnot keskitetään Jackon Finland Oy-nimen alle.

Jackon Groupin myötä yrityksen tuotevalikoimaan on saatu EPS-valumuottituotteisiin perustuvia edistyksellisiä rakentamisjärjestelmiä. Ne mahdollistavat entistä parempia vaihtoehtoja mm. perustusten sekä rungon ja seinien rakentamiseen. Tuotteiden etuja ovat keveys ja turvallisuus sekä asentamisessa nopeus.

Haemme nyt perustettavaan uuteen tuotepäällikön toimeen rakennusalan hyvin tuntevaa henkilöä edistämään tuotteiden myyntiä, tunnettuutta ja erilaisia käyttömahdollisuuksia. Työ on ihanteellinen konkreettisia haasteita etsivälle ja omaehtoiseen työskentelyyn tottuneelle henkilölle.

Työn arki muodostuu tuotteiden aktiivisesta myynnistä ja markkinoinnista käytännön rakentajille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Työ sisältää yhteistyötä pohjoismaisten sisaryritystemme kanssa, minkä vuoksi edellytämme sinun pystyvän kommunikoimaan sujuvasti myös englannin kielellä.

Työpaikkasi on pääkonttorillamme Sastamalassa. Osan työajastasi käytät asiakaskäynteihin kotimaassa. Työssä onnistuminen edellyttää rakennusalan teknistä tutkintoa ja rakennusalaan liittyvää käytännön työkokemusta. Alan ammattilaisille suuntautuvassa asiantuntijamyynnissä hyvät neuvottelu- ja esiintymistaidot ovat menestyksen perusedellytys.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jouni Riekki, 0500-828304. Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.6.2019 mennessä Intersearchin rekrytointijärjestelmään: www.intersearch.fi/fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi