Tuoteryhmävastaava (teline-, tuki- ja suojakalusto)

Skanska
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 15.10.2020 Hae viimeistään 25.10.2020

Haemme tuoteryhmävastaavaa Nurmijärvelle

Miksi meille?
Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Mitä pääset tekemään?
Tuoteryhmävastaavana vastaat teline-, tuki- ja suojakaluston vuokraustoiminnasta. Hoidat tuoteryhmän asioita ja tuotteistusta kokonaisvaltaisesti. Toimit esimiehenä kymmenen hengen tiimillesi. Huolehdit, että kaluston kunnossapito, tarkastukset, toimitukset ja hankinnat tulevat hoidetuksi. Tehtävä on tulosvastuullinen – osallistut tarjouslaskentaan, tuet myyntiä ja markkinointia sekä teet toimittajayhteistyötä.
Kehität omaa tuoteryhmääsi ja jaat osaamistasi myös muun Skanskalla tapahtuvan kehitystyön tueksi, esimerkiksi työturvallisuuden edistämiseksi yhdessä HSE-tiimimme kanssa.

Toimialueesi on koko Suomi ja toivommekin sinun aika ajoin vierailevan myös muilla toimipisteillä. Teet tiivistä yhteistyötä muiden tuoteryhmävastaavien kanssa ja huolehdit osaltasi, että niin sisäiset kuin ulkoiset asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Pääsetkin näkemään rakentamista monenlaisilla työmailla. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?
– soveltuvaa koulutusta ja riittävää teknistä valmiutta
– esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– myyntihenkisyyttä sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
– arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme aiemman kokemuksen rakennusalalta ja/tai konevuokrausliiketoiminnasta eduksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana omistautunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.10.2020 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Kalustopäällikkö Hannu Johansson (p. 050 593 4043, hannu.johansson@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: sales, construction, building, equipment, machinery

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi