Työmaatoimihenkilöitä, hankintainsinööri ja hankekehittäjä

NCC
Sijainti Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 20.9.2021 Hae viimeistään 3.10.2021

Työmaatoimihenkilöitä Turkuun

Haluatko mukaan vastuullisen ja laadukkaan rakentamisen pariin? Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Turun lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Tällä hetkellä käynnissä on upeita asunto- ja toimitilahankkeita. Rakenteilla on mm. 12-kerroksinen asuinkerrostalo Kirstinpuiston kruunu, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen. Myös Harppuunakortteli tuo kivenheiton päähän Turun linnasta satoja asuntoja. Työmaa noudattaa NCC:n Vastuullinen työmaa –toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta. Kaarinaan saadaan uutta liikuntatilaa Valkeavuoren liikuntahallin myötä. Kaksikerroksiseen halliin tehdään pallolajikenttä sitä palvelevine katsomoineen ja pukutiloineen sekä erillinen pienliikuntatila. Satamaportin hankkeessa puolestaan puretaan vanhaa toimitilaa ja rakennetaan uusia liiketiloja ja asuntoja.

Etsimme nyt käynnissä oleviin ja useisiin alkaviin asuin- ja toimitilahankkeisiimme Turkuun vahvistusta ja avoinna on useita vastaavan työnjohtajan, työnjohtajan ja työmaainsinöörin tehtäviä!

Vastaava työnjohtaja

Vastaavana työnjohtajana vastaat NCC:n edustajana rakennusprojektin toteuttamisesta kustannustietoisesti, ammattitaidolla ja turvallisesti noudattaen sopimuksia ja suunnitelmia sekä voimassa olevia rakentamista koskevia säädöksiä ja hyvää rakennustapaa. Vastaat työaikataulun toteutumisesta, työmaan töiden järjestelystä ja yhteensovituksesta sekä viikkosuunnittelusta. Suunnittelet ja seuraat työmaan resurssitarvetta ja sovit työurakat osapuolten kanssa. Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta työturvallisuuslain ja -asetusten mukaisesti ja toimit yhteyshenkilönä työturvallisuusviranomaisille.

Työnjohtaja

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtaja toimii työntekijöiden esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden jämäkästä johtamisesta. Työskentelet projektin vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Työmaainsinööri

Työnjohtotehtävien lisäksi tarjoamme uusia mahdollisuuksia työmaainsinöörille. Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan ja muiden insinöörien rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi työmailla kuuluu mm. taloudenhallintaa, aikataulujen laatimista, lisä- ja muutostöiden hallintaa tai hankintojen valmistelua, myös omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen.

Tehtävissä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Ennen kaikkea toivomme, että olet arvojemme mukaisesti toimiva tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Alueyksikkönä teemme vaihtelevia uudisrakennus- ja korjausprojekteja niin asunto- kuin toimitilapuolellakin ja tämä tuo monipuolisuutta kehittymiseesi rakennusalan ammattilaisena. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Käytössämme olevat tietomallit toimivat yhteisenä työskentelyalustanamme ja helpottavat tehtäviäsi niin tuotannon valmistelussa kuin työmaalla. Tietomallien monipuolisessa hyödyntämisessä tukenasi on NCC:n oma VDC-tiimi.

Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä! Lue lisää NCC:llä työskentelystä urasivultamme. Tee myös tiimiroolitesti ja katso mitä itse toisit tiimiimme?

Jos kiinnostuit, hae helppokäyttöisen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 3.10.2021

Ilmoita valintakysymysten kautta mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja kerro osaamisestasi tarkemmin CV:ssä ja hakemuksessasi. Tehtävissä aloitus on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja tehtävistä ja NCC:llä työskentelystä antaa:
Rakennuspäällikkö Tommi Saarinen, 050 401 6785.


Hankintainsinööri

Oletko sinä uusi hankintainsinöörimme? Tarjolla vastuullinen tehtäväkenttä monipuolisten rakennushankkeiden parissa Pohjoismaiden johtavassa rakennusalan yrityksessä. Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita.

Tällä hetkellä meillä on käynnissä upeita asunto- ja toimitilahankkeita. Rakenteilla on mm. asuinkerrostalot Kirstinpuiston Kruunu ja Helmi. Myös Harppuunakortteli tuo kivenheiton päähän Turun linnasta satoja asuntoja. Korjausrakentamisen hankkeissa meneillään on mm. Sampotalo.

Hankintainsinöörinä toimit tärkeässä roolissa monipuolisten toimitila- tai asuntohankkeiden parissa nimettynä hankintainsinöörinä. Teet tiivistä yhteistyötä työmaahenkilöstön, hankintaorganisaation, suunnittelunohjauksen, laskennan ja muiden sidosryhmien kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Hyödynnät työssäsi eri kategorioihin ja kansainvälisiin hankintoihin erikoistuneita hankkijoita. Toimit merkittävässä roolissa työnsaannissa tukemalla aktiivisesti kustannuslaskentaa hinnoittelussa. Raportoit tehtävässäsi hankintapäällikölle.

TARJOAMME SINULLE

Meillä saat monipuolisen, sopivan haastavan tehtävän sekä tiimiläisten, hankintaorganisaation ja muiden NCC:läisten tuen. Työssä pääset mukaan vaihtelevien hankkeiden pariin ja saat mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen.

TOIVOMME SINULTA
  • Rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta työmaa- tai hankintatehtävistä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan
  • Hyvää organisointikykyä, tiimityön hallintaa ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Hyviä IT-taitoja ja englanninkielen taitoa

Kiinnostus ja motivaatio tehtävää kohtaan ovat tärkeimmät edellytykset. Oikeanlaisella asenteella ja oppimishalulla menestyt tehtävässä varmasti ja tarvittaessa opastamme sinut hankintatyön saloihin!

Tutustu NCC:hen työnantajana http://www.ncc.fi/Tule-toihin/ ja lue lisää projekteistamme osoitteessa https://www.ncc.fi/projektit/

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Hankintapäällikkö Susanna Talvitie, p. 050 377 6621,  susanna.talvitie@ncc.fi

Toivottavasti kiinnostuit! Haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 3.10. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, ja viestimme rekrytoinnin etenemisestä viimeistään lokakuun aikana.


Hankekehittäjä, Turku tai Tampere

Ajatteletko isosti? Oletko kiinnostunut hankekehittäjän tehtävistä rakennusalan huipulla?

Hankekehityksessä pääset osallistumaan ison kokoluokan hankekokonaisuuksien kehittämiseen tunnistetusta myyntimahdollisuudesta kannattavaksi projektiksi. Olet osa kolmen hengen hankekehitystiimiä, joka vastaa Länsi-Suomen hankekehityksestä, joka sisältää Turun ja Tampereen seudut. Haemme uutta hankekehittäjää ensisijaisesti Turkuun, mutta myös Tampereella työskentely on vaihtoehto. Tällä hetkellä käynnissä on upeita asunto- ja toimitilahankkeita, joista esimerkkinä Harppuunakortteli. Harppuunakorttelin työmaa noudattaa NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta.

Onnistuneen hankkeen saavuttamiseksi: 
  • Seuraat aktiivisesti markkinoita, kiinteistön omistajien toimintaa, käyttäjien toimintaa sekä muita kiinteistöliiketoimintaan liittyviä sidosryhmiä
  • Löydät ja tunnistat liiketoimintamahdollisuuden sisältävät kohteet ja tilantarvitsijat
  • Luot hankkeen myyntistrategian yhdessä hankekehitystiimin kanssa, joka sisältää sijoitus- ja tuottolaskelmat sekä myynti- ja esittelyaineiston
  • Ohjaat kehitysvaiheen suunnittelua ja keräät projektin ohjaamiseen tarvittavan tiimin
  • Laadit kehitysvaiheen sopimuksia ja hoidat täytäntöönpanon prosessia sekä yhteydenpitoa osapuolten kesken sisäisesti ja ulkoisesti
  • Osallistut viranomaisneuvotteluihin kaava- ja rakennuslupavaiheissa.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi! Hyvät valmiudet tehtävässä menestymiselle antaa kokemus hankekehitystehtävistä ja projektien tuloksellisesta johtamisesta. Lisäksi toivomme soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusalan korkeakoulututkinto tai kaupallinen korkeakoulututkinto teknisellä rakennusalaan liittyvällä koulutuksella ja kokemuksella.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulla on yllä mainittujen lisäksi kiinnostus alaa kohtaan ja halu verkostoitua, osallistua alan tapahtumiin ja tunnistaa aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia, strategisen ja liiketoimintalähtöisen ajattelun tukemana. Oikea asenne sekä lennokas ja innostunut työote auttaa sinua lukuisten kehitysaihioiden viemisessä eteenpäin todellisiksi hankkeiksi.

Mitä tarjoamme sinulle? Meillä saat vastuullisen tehtävän, jossa pääset toimimaan keskeisessä asemassa yksikön johdon kanssa uusia liiketoimintamahdollisuuksia tunnistaen, sekä johtamaan kehittämiäsi projekteja sidosryhmien, kuten tarjoustoiminnan ja projektien toteutusorganisaatioiden kanssa. Saat ympärillesi ammattitaitoisia ja mukavia kollegoita ja pääset verkostoitumaan myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Teemme työtä kannustavassa hengessä, sitoutuen ensiluokkaiseen työturvallisuuteen, korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Työnantajana tarjoamme lisäksi ison talon edut, ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta.

Lisätietoja tehtävästä kertoo mielellään hankekehitysjohtaja Janne Alho, p. 0400 371 389.

Kuulostaako sinun paikaltasi? Jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.10. Olemme pian yhteydessä.

Lue lisää NCC:stä työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/ncc-tyonantajana/

Tutustu koko NCC:hen työnantajana urasivullamme ja blogeistamme

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi