Työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 28.5.2020 Hae viimeistään 30.6.2020

HOX! HOX!

RAKENNUSTOIMISTO O. HÄMÄLÄINEN ETSII TYÖNJOHTAJAA

ETSIMME JO HIEMAN KOKEMUSTA OMAAVAA TYÖNJOHTAJAA vastaamaan haasteellisten ja vaihtelevien korjausrakennusprojektien toteuttamisesta projektinjohtopalvelukohteissamme.

OLET ETSIMÄMME TYYPPI, kun suhtaudut haasteisiin ratkaisukeskeisesti ja haluat edelleen kehittää sekä laajentaa omaa asiantuntemustasi. ATK:n ja sähköinternetin kanssa pelaaminen on sinulle jo tuttua, etkä jää sanattomaksi paineenkaan alla.

MEILLÄ TÖITÄ EI TARVITSE VÄÄNTÄÄ NAAMA KURTUSSA, vaan apua ja juttuseuraa löytyy aina. Yrityksessämme ymmärretään myös työntekijöiden henkisen hyvinvoinnin päälle ja meillä järjestetäänkin virkistymispäivät neljännesvuosittain.

TYÖSI TAVOITTEENA on tuottaa lisäarvoa tilaajalle sekä ylläpitää vahvoja ja hyviä kumppanuussuhteitamme. Odotamme työntekijöiltämme yhteistyökykyä eri osapuolten välillä sekä itsenäistä otetta työntekoon. Meillä saat vastuuta aina osaamisesi ja tavoitteittesi mukaan.

HAE TEHTÄVÄÄN jo tänään, sillä nopealla hakijalla on mahdollisuus ehtiä mukaan yrityksemme kevätpäiville! Soita Ollille numeroon 040 842 1400 tai lähetä hakemus ja CV osoitteeseen olli.hamalainen@rtoh.fi 30.6.2020 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi