Työnjohtajia (Lippulaiva)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 19.3.2021 Hae viimeistään 11.4.2021

 

Haemme työnjohtajia Lippulaiva-hankkeelle Espooseen

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme Espooseen kauppakeskus Lippulaivan , johon kuuluu varsinaisen kauppakeskuksen lisäksi bussiterminaali, pysäköintitiloja autoille ja pyörille sekä julkisia palveluita. Kauppakeskuksen ankkurivuokralaisina toimivat muun muassa Prisma, K-supermarket, Lidl, Tokmanni ja Alko. Näiden lisäksi Lippulaivaan tulee monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjonta, julkisia palveluita sekä useita muita sujuvan arjen asiointia tukevia palveluita. Lippulaivaan tulee vuokrattavaa tilaa noin 44 000 bruttoneliömetriä, mikä on vähän yli kaksi kertaa enemmän kuin vanhassa, vuonna 2017 puretussa Lippulaivassa.

Mitä pääset tekemään?

Työnjohtajana johdat tiimisi ja aliurakoitsijoiden töitä osana isompaa projektitiimiä kauppakeskus Lippulaiva -hankkeella. Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, ja vastuualueesi voi olla esimerkiksi sisätyövaiheen tai ulkokuoren työt. Haemme ensisijaisesti kokeneita työnjohtajia, mutta tiimissä on tilaa myös vähemmällä kokemuksella varustetuille osaajille. Työnjohtajana Lippulaivalla sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Tulevaisuudessa pääset mukaan muille Etelä-Suomen toimitilarakentamishankkeille. Työskentelet ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta olet myös tarvittaessa valmis matkustamaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta 11.4.2021 mennessä. Tulosyksikön johtaja Urmas Soots (p. 040 519 5670, urmas.soots@skanska.fi) ja rakennuspäällikkö Ari Kotilainen (p. 040 087 7147, ari.kotilainen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeesta. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: toimitilarakentaminen, rakentaminen, työnjohto, vanhempi työnjohtaja, mestari, työmaamestari, aluevastaava, insinööri, rakennusinsinööri, diplomi-insinööri, vastaava

Key words: construction, building, supervisor, senior supervisor, engineering, commercial buildings, housing

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi