Työnjohtajia (Pirkanmaa)

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 3.2.2021 Hae viimeistään 21.2.2021

 

Haemme eri määrillä kokemusta ja osaamista varustettuja työnjohtajia Pirkanmaalle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 3000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan ja ympäristövastuullisesti tuotettuja koteja Ranta-Tampellan Kaplaniin. Lisäksi tiimillämme on työn alla yhtenäiskoulu Virroille, hotelli Ilveksen saneeraus, Nokian hyvinvointikeskus ja Ahveniston sairaala.

Mitä pääset tekemään?

Työnjohtajana johdat tiimisi ja aliurakoitsijoiden töitä osana isompaa projektitiimiä asuin- ja/tai toimitilarakentamishankkeilla (uudis- ja saneerauskohteita). Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan – voit työskennellä nuorempana, vanhempana tai vastaavana työnjohtajana. Työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Tiimillämme on useita kohteita Tampereen alueella, ja sovimme kanssasi yhdessä ensimmäisestä hankkeestasi. Työskentelet ensisijaisesti Pirkanmaalla, mutta olet myös tarvittaessa valmis matkustamaan. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta 21.2.2021 mennessä.

Aluejohtaja Jussi Ranne (p. 040 560 1356, jussi.ranne@skanska.fi) sekä työpäälliköt Matti Sunell (p. 040 830 1151, matti.sunell@skanska.fi) ja Perttu Pitkälä (p. 040 571 2799, perttu.pitkala@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Jussin ja Pertun parhaiten keskiviikkona 10.2. klo 12-17 ja perjantaina 12.2 klo 12-17. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: asuinrakentaminen, rakentaminen, työnjohto, vanhempi työnjohtaja, mestari, työmaamestari, aluevastaava, insinööri, rakennusinsinööri, diplomi-insinööri, vastaava

Key words: construction, building, supervisor, senior supervisor, engineering, commercial buildings, housing

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi