Työpäällikkö, ympäristörakentaminen

Fortum Waste Solutions Oy
Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 8.10.2021 Hae viimeistään 24.10.2021
TYÖPÄÄLLIKKÖ, YMPÄRISTÖRAKENTAMINEN
Työnkuvasi

Työpäällikkönä työskentelet monipuolisissa ympäristörakentamisen hankkeissa. Tehtäviisi kuuluu vastata hankkeiden eteenpäin viemisestä oman suunnitteluryhmän ja asiantuntijoiden sekä työmaaorganisaation kanssa. Olennaisena osana tehtävänkuvaa on rakentamisen eri vaiheissa olevat hankkeet ja niihin liittyvät urakkalaskenta, kustannusseuranta, projektiseuranta, raportointi sekä ennusteiden laatiminen.

Rakennustoimintamme sisältää infrarakentamisen lisäksi mm. kaatopaikkojen ja käsittelyalueiden rakentamista, joissa pyrimme soveltamaan infrarakentamisen uusia materiaaliteknologioita käyttämällä mm. uusiomateriaaleja. Lisäksi tehtäväkokonaisuuteen kuuluvat erilaiset kunnostushankkeet mm. pilaantuneiden maa-alueiden ja kaatopaikkojen kunnostustyöt sekä vesienkäsittelyyn liittyvät hankkeet. Toimitamme pilaantuneita maa-aineksia sekä purkujätteitä käsiteltäväksi omiin käsittelykeskuksiimme eri puolilla Suomea. Varsinainen toimipaikkasi voi olla Riihimäki tai jokin muu toimipaikkamme Suomessa.

Tarjoamme sinulle

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevan henkilöstön kanssa. Käytössäsi ovat ajanmukaiset työvälineet ja ammattitaitoisen henkilöstön tuki. Tuemme kehitystäsi ja otamme tehtävissäsi huomioon vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Räätälöimme sinulle kattavan koulutuksen osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta.

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta infra- ja/tai ympäristörakentamisen alalta. Olennainen osa toimenkuvaa on työskentely projektien talouden suunnittelun ja seurannan tehtävissä. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Arvostamme valmiutta ja halua oppia uusia asioita sekä positiivista asennetta. Otat asioista selvää ja etsit ratkaisuja sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävään sisältyy käyntejä eri puolilla Suomea sijaitseville työmaillemme. Työskentelysi sujuu tarvittaessa myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, sen tarjoamista haasteista ja kehittymismahdollisuuksista. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Virtanen, p. 050 386 6107. Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.10.2021.

Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi