Useita avoimia tehtäviä

Päivämäärät Julkaistu 17.1.2020 Hae viimeistään 24.1.2020

Tule mukaan vahvistamaan kasvavaa ratasektorin asiantuntijajoukkoamme ja samalla kehittymään alan huippuosaajaksi. Toimit pääosin Suomessa, mutta halutessasi pääset mukaan kansainvälisiin projekteihin. Globaalisti ratasektorilla työskentelee WSP:ssä noin 8000 asiantuntijaa, joista Ruotsissa yli 250 ja Englannissa yli 1500, joiden kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä.

Haemme nyt mukaan joukkoomme:

Raideliikenneyksikön päällikköä
Olet kokenut raideliikenteen projektipäällikkö, jolle on kertynyt johtamiskokemusta. Tulet vastaamaan
WSP Finland Oy:ssä juna-, metro- ja raitiotieliikenteen konsultoinnin ja suunnittelun kokonaisvaltaisesta kehittämisestä uudessa perustettavassa yksikössä.
Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Juhani Bäckström p. 040 555 6970.

Radan turvalaitesuunnittelun projektipäällikköä
Olet kokenut turvalaitesuunnittelija tai -asiantuntija, jolle on kertynyt myös projektipäällikkökokemusta. ERTMS/ETCS-kokemus katsotaan eduksi. Pääset kehittämään WSP Finland Oy:n rataliiketoimintaa näköalapaikalta ja toiminnan kasvaessa sinulla on mahdollisuus ottaa vastuu turvalaiteryhmästä.
Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo p. 040 548 7575.

Ratasuunnittelun projektipäällikköä ja Ratasuunnittelijoita
Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Jari Niskanen p. 040 568 2643.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevat kollegat ja hyvät työsuhde-edut. Tuemme kehitystäsi erilaisilla koulutuksilla. Meille WSP:llä tärkeitä asioita ovat avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen, monipuoliset urakehitysmahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi 24.2.2020 mennessä osoitteeesta: rekry.wsp.com

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä yhdyskuntarakentamisen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Suunnittelemme, tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 650 asiantuntijaa eri puolella Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 49 500 asiantuntijaa 550 toimistossa ympäri maailmaa.  

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi