Vastaava rakennuttaja (infra)

Riihimäen kaupunki
Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 5.1.2021 Hae viimeistään 25.1.2021

Vastaava rakennuttaja (infra)

Riihimäen kaupunki, Teknisen palvelukeskuksen toimialue

Riihimäen kaupunki etsii vakituiseen työsuhteeseen infrapuolelle vastaavaa rakennuttajaa.

Riihimäellä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kunnallistekniikan suunnittelun vastuualueella tarjoamme Sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät tiimissä, joka vastaa kaupungin katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden kehittämisestä entistäkin viihtyisämmäksi ja toimivammaksi.

Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävän kuvaus

Vastaavan rakennuttajan tehtäviin kuuluu erityisesti kunnallistekniikan investointien rakennuttaminen, joka sisältää rakentamisen valmisteluvaiheen tehtäviä mm. kaupallisten rakennuttamisasiakirjojen laadinta ja kilpailun järjestäminen sekä tarvittavien sopimusten ja päätösten valmistelu. Lisäksi vastaavalla rakennuttajalla on vastuu rakentamisvaiheen toteutuksesta valitussa urakkamuodossa, eli tehtävään kuuluu urakoiden hankejohtaminen ja työmaatoiminta sisältäen tilaajan ja työmaavalvonnan tehtäviä. Vastaava rakennuttaja toimii myös turvallisuuskoordinaattorina valituissa hankkeissa. Vastaava rakennuttaja huolehtii infrainvestointikohteen vastaanottoprosessin sekä urakan takuuajan tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena vastaavan rakennuttajan toimeen on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Edellytämme työkokemusta alaan liittyvissä tehtävissä vähintään 5 vuotta. Lisäksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Hakijalle luetaan eduksi RAP-tutkinto, kaupungin hallinnollisten menettelyiden ja julkisen hankintalain tuntemus. Sopeudut tehtävään hyvin, jos olet työotteeltasi analyyttinen ja tarkka, oma-aloitteinen, avoin ja yhteistyökykyinen joukkuepelaaja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa aikaisintaan 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25h/viikko. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jos tunnistat itsesi edellä olevasta kuvauksesta ja tiedät olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy ma 25.1.2021 klo 14.30. Haastattelut pidetään lähtökohtaisesti pe 5.2.2021 klo 09-15 välisenä aikana Teams:ssa.

Yhteystiedot

Lähempiä tietoja antaa vt. katupäällikkö Maria Vasko, maria.vasko@riihimaki.fi, p. 040 860 9882. Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, tekninen palvelukeskus, PL 125, 11101 Riihimäki. Kirjekuoreen merkintä: ”Hakemus vastaavan rakennuttajan tehtävään”.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi