Vastaava työnjohtaja ja työmaainsinöörejä uudis- ja korjausrakennustyömaille

Päivämäärät Julkaistu 29.11.2019 Hae viimeistään 12.12.2019

Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa ja työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulla sijaitseville uudis- ja korjausrakennustyömaillemme. Odotamme soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.), kokemusta ja näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä. Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme innovatiivisen, edistyksellisen ja toimialan kärjessä kehittyvän työympäristön, mahdollisuuden käyttää toimialan kehittyneimpiä työkaluja, monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia sekä etenemismahdollisuuksia urallasi näyttöjesi perusteella.

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan huipputiimiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Lue lisää: fira.fi/liity-joukkoon

Hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi