Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja

NCC
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 19.2.2024 Hae viimeistään 15.3.2024

Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen, Oulu

Pohjois-Suomen yksiköllämme on käynnissä koulukohteita ja Linnanmaan uimahallin rakentaminen Ouluun. Rakennamme Ouluun myös maailman älykkäintä sairaalaa. Varmista itsellesi kattavat kehittymis- ja etenemismahdollisuudet – tule meille vastaavaksi työnjohtajaksi. Varsinainen työskentelypaikka on Oulu ja työ edellyttää 100 % läsnäoloa hankkeessa.

Miltä työsi voisi näyttää meillä NCC:llä?

Vastaavana työnjohtajanamme varmistat, että rakennustyömaa etenee sovitun aikataulun, budjetin, suunnitelmien, työturvallisuuden ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Apunasi työmaan johtamisessa sinulla on monia muita tuotannon, hankinnan ja laskennan ammattilaisia, jotta pystyt itse keskittymään oleelliseen – työmaan kokonaisuuden johtamiseen.

Miksi sinun kannattaisi hakeutua tähän tehtävään?

 • Varmistamme, ettet joudu tinkimään työturvallisuudesta tai rakentamisen laadusta, vaan voit tuntea ylpeyttä johtamastasi työstä
 • Pääset luomaan uraasi vakaassa yrityksessä, jossa perusasiat ovat kunnossa

Etsimämme henkilö

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

 • Rakennusmestari- tai insinööritutkinnon
 • Vankkaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävästä ja vaativan, laajan toimitilahankkeen menestyksekkäästä johtamisesta
 • Vahvaa näyttöä erinomaisista yhteistyötaidoista eri osapuolien kesken.
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa, jonka lisäksi hyödyt työmaalla englannin kielen perusosaamisesta

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Tehtävää voit hakea täältä >  löytyvän linkin kautta 15.3.2024 mennessä. Muistathan liittää vapaamuotoiseen hakemukseen ansioluettelosi.

Haluaisitko kysyä jotakin tästä tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa

 

Kokenut työnjohtaja toimitilarakentamiseen, Oulu

Pohjois-Suomen yksiköllämme on käynnissä koulukohteita ja Linnanmaan uimahallin rakentaminen Ouluun. Rakennamme Ouluun myös maailman älykkäintä sairaalaa. Varmista itsellesi kattavat kehittymis- ja etenemismahdollisuudet – tule työnjohtajaksemme toimitilaprojekteihin. Varsinainen työskentelypaikka on Oulu ja työ edellyttää 100 % läsnäoloa hankkeessa.

Miltä työsi voisi näyttää meillä NCC:llä?

Työnjohtajanamme vastaat työmaalla siitä, että sinulle nimetyt työvaiheet etenevät sovitun aikataulun, budjetin, suunnitelmien, työturvallisuuden ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Apunasi sinulla on muita tuotannon, hankinnan ja laskennan ammattilaisia, jotta pystyt itse keskittymään oleelliseen – työvaiheiden johtamiseen.

Tehtävässä on myös varsin kattavat etenemis- ja kehittymismahdollisuudet!

Myöhemmin urallasi voit edetä meillä kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi riippuen yhä haastavampien kokonaisuuksien työnjohtoon tai vastaavan työnjohtajan tehtävään. Tiesi on avoinna myös muihin rakentamisen asiantuntijatehtäviin, kuten aikataulutuksen, suunnittelunohjauksen, hankinnan, laskennan tai projektinhallinnan tehtäviin.

Miksi sinun kannattaisi hakeutua tähän tehtävään?

 • Varmistamme, ettet joudu tinkimään työturvallisuudesta tai rakentamisen laadusta, vaan voit tuntea ylpeyttä johtamastasi työstä
 • Takaat itsellesi kattavat kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, sillä pääset mukaan monenlaisiin antoisiin projekteihin ja syventämään tietotaitoasi rakentamisen eri osa-alueisiin perehtyneiden ammattilaistemme kanssa
 • Pääset mukaan työporukkaan, jossa vallitsee Oulun NCC:läisten mukaan ”poikkeuksellisen hyvä ilmapiiri”

Etsimämme henkilö

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

 • Rakennusalan koulutuksen (rakennusmestarin, -insinöörin tai vastaava tutkinto)
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta työmaan työnjohdosta
 • Sujuvan suomen kielen taidon.

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi? 

Tehtävää voit hakea täältä > löytyvän linkin kautta 15.3.2024 mennessä. Muistathan liittää vapaamuotoiseen hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat