Vastaava työnjohtaja, työmaainsinööri

Mijorak Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 24.6.2021 Hae viimeistään 15.7.2021
HAUSSA VASTAAVA TYÖNJOHTAJA JA TYÖMAAINSINÖÖRI

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaavaa työnjohtajaa ja työmaainsinööriä. Vastaavan työnjohtajan tehtävässä edellytetään vähintään 5 vuoden ja työmaainsinöörin tehtävässä vähintään vuoden työkokemusta. Kummassakin tehtävässä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta ja intohimoista otetta työhön.

Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluu työmaan organisointi, laadittujen työaikataulujen toteutumisen varmistaminen, aliurakkasuoritusten johtaminen ja rakentamisen laadun- ja turvallisuuden valvonta.

Työmaainsinööri toimii johtamisen avustajana. Hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten suunnittelun ohjausta, aikataulujen laatimista ja työsuoritusten toteutumisen ajallista ja taloudellista seurantaa, kustannuslaskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Kummassakin tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri tai rakennusmestari).

Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja antaa: Anne Laitinen p. 0400 843 433. Jätä hakemus ja CV 15.7.2021 mennessä osoitteeseen anne.laitinen@mijorak.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi