Yhtiölakimies

Päivämäärät Julkaistu 5.10.2018 Hae viimeistään 19.10.2018

NCC Suomi Oy hakee Helsingin pääkonttorille

Yhtiölakimiestä

Liiketoimintamme kasvaa ja kehittyy, olemme vahva rakentaja etenkin kasvukeskuksissa ja yksi alan edelläkävijöistä. Haemme Yhtiölakimiestä tukemaan Building liiketoiminta-aluettamme monimuotoisissa rakennusprojekteissamme. Toimit osana NCC:n juristiryhmää ja tehtävänäsi on tukea yksiköitämme juridisella osaamisellasi hankkeiden eri vaiheissa, sopimusten laatimisessa, neuvotteluissa jne.

Toivomme sinulta hyvää sopimusjuridiikan tuntemusta sekä muutaman vuoden työkokemusta rakennus- ja/tai kiinteistöliiketoiminnan alalta tai vastaavista tehtävistä. Tavoitteena on proaktiivinen tapa tehdä työtä sekä positiivinen ratkaisuhakuisuus sekä tiimihenkinen työote. Kiinnostus rakennusalasta ja aito halu auttaa projekteja vaihtelevissa käytännön tilanteissa ja erilaisissa juridisissa kysymyksissä ovat sinulle luontaisia.

Tehtävä avaa mielenkiintoisen näköalapaikan rakentamisen ja kiinteistökehityksen maailmassa. Työssäsi sinun tukenasi ovat NCC:n muut lakimiehet.

NCC tarjoaa monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä työilmapiiri.

Tutustu NCC:hen työnantajana ja lue työnhakijan tietosuojailmoitus  www.ncc.fi/tule-toihin

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Johanna Leskinen 10.10. klo 15–16, ja 17.10. klo 15–16, puh. 020 746 9406 sekä MPS-konsultti Lotta Lunnela 8.10. klo 9–11 ja 11.10. klo 14–16, puh. 020 746 9461.

Paina tästä niin pääset täyttämään hakemuslomakken 19.10.2018 mennessä.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi