Yritysmyyjä Kuopion toemistolle

Päivämäärät Julkaistu 1.2.2019 Hae viimeistään 8.2.2019

Meillä on nyt etsinnässä kovan luokan ossaaja tekemään myyntityötä henkilöstöpalvelualalla rakennusalan asiakkaiden ja työntekijöiden parissa.

Värväämö toemii meleko äejjämäisellä alalla, teemme nimittäin henkilöstöhankintaa rakennustyömaille ja teollisuuteen, mutta meijän tekemistä ohjoovat pehmeet arvot. Myö ollaankin hieman erilainen alan yritys. Haluamme Värväämössä muuttoo allaamme ja koko työelämää inhimillisemmäksi, tasa-arvoisemmaksi ja työntekijälähtöisemmäksi.

Haemme Värväämöön kokenutta myyjöö rakennusalalle. Ee olla aekasemmin Savossa toemittu. Siksipä odotamme sinulta vahvoo kokemusta seuraavasta kovasta kaksikosta:

  • Rakennusala
  • Myyntityö

Myö luotetaan Värväämössä toesiimme, ja meillä piäsetkin vaekuttammaan tosi paljon siihen, miten töetä tiet ja millaiseksi tehtäväsi muodostuu. Tämä on siulle sopiva homma, jos parhaellaan pähkäilet nykyhommissasi, että: ”jos saesin ite piättee, niin tekisin tän niiiin paljon paremmin”. Myö kyllä tuetaan sinua kaekin keinoin ja työ opettaa etteenpäin, mutta homma lähtee hyvin käyntiin vuan, jos siulla on jo aiempoo ossoomista edellä maenitusta kaksikosta. Pähkinänkuoressa työ sisältää rakennusalan asiakkaiden kontaktoentia, heidän henkilöstötarpeidensa kartoittamista sekä oikeanlaisten töiden löötämistä värväämöläisille.

Myö ee olla liian tosikkoa porukkaa, joten koetettaankin löytee koko ajan kasvavvaan porukkaamme sellainen sosiaalinen ja toemelias kaveri, joka levittääpi hyvvee menoa ympärilleen. Värväämöstä et löydäkkään vuan uutta työpaekkoo, vuan suat samalla reilut kolomekymmentä uutta ystävvää. Ollaan meleko varmoja, että jos meille tulet, niin pois et ikinä haluakkaan.

Ja malta vielä hetki ennen kuin täytät hakemuksen. Lukaise tiältä pari blogia, niin suat vähän käryä, mitä myö muailmasta ajatellaan. Ja katso tiältä vielä videokkin, jossa näet jo muutaman värväämöläisen nuamankin. Näillä piäset jo vähän kärryille, millaiseen porukkaan olet hakemassa.

Kerro meille siis kuka olet, mitä olet puuhaillut ja mittee tulevaisuudelta toevot. Tie se 8.2.2019 männessä täättämällä hakemuslomake alta tai lähettämällä postia osoitteeseen jouni.palosaari@varvaamo.fi. Aena suap myös soettoo – Jounin tavoitat numerosta 0400 904 349.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi