Kokeile kuukausi maksutta

Ramirent ostaa 16 miljoonan sääsuojaliiketoiminnan

Ramirent on sopinut ostavansa ruotsalaisen NSS Group AB:n sääsuoja- ja telineliiketoimintaa harjoittavan divisioonan DCC:n (Dry Construction Concept) ostosta. Divisioona tarjoaa sääsuojia ja telineitä Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Sen vuotuinen liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa, ja se työllistää 120 henkeä.

Ramirent on sopinut ostavansa ruotsalaisen NSS Group AB:n sääsuoja- ja telineliiketoimintaa harjoittavan divisioonan DCC:n (Dry Construction Concept) ostosta. Divisioona tarjoaa sääsuojia ja telineitä Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Sen vuotuinen liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa, ja se työllistää 120 henkeä.

DCC on erikoistunut kehittämään tehokkaita sääsuojaratkaisuja ja turvallisia telineasennuksia. Pääasiakkaisiin kuuluvat muun muassa JM, Fortum, Skanska ja Vattenfall.

”Yritysten välillä on paljon operatiivisia synergioita, ja yhdessä voimme lisätä telineiden, nostinten, hissien ja muiden palvelujen koordinointia työmailla”, Ramirentin toimitusjohtaja Magnus Rosén sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramirent ostaa 16 miljoonan sääsuojaliiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat