Jaakko Kivi sitoi langat yhteen

Jaakko Kiven mukaan hänen tehtävänsä Kreate oy:n väyläyksikön johtajana ja yrityksen varatoimitusjohtajana sitoo kiinnostavasti uralla aiemmin opitut asiat yhteen.

Jaakko Kiven mukaan hänen tehtävänsä Kreate oy:n väyläyksikön johtajana ja yrityksen varatoimitusjohtajana sitoo kiinnostavasti uralla aiemmin opitut asiat yhteen.

Millä mielin aloitit uudessa työssäsi?

Jaakko Kivi. Kuva: Kreate

”Oikein hyvällä. Uudessa tehtävässä yhdistyy suurelta osin se, mitä tähän mennessä olen oppinut ja tehnyt.”

”Vastaavasti siirtyminen astetta pienemmän yrityksen palvelukseen tuo mukanaan mukavasti uutta ja erilaista tekemistä. On ollut mielenkiintoista nähdä, miten tuttuja asioita voi tehdä tuoreilla tavoilla ja hyvin yrittäjähenkisesti.”

Millainen työnkuva sinulla on?

”Kreateen minut palkattiin paitsi väyläyksikön johtajaksi myös vastaamaan yhtiöön perustettavasta teknisestä toimistosta, jossa on yhdistettynä yhtiön toiminnan ja kehittämisen kannalta kriittisiä rooleja, kuten tarjouslaskenta, hankinta, suunnittelun ohjaus, tietomallinnus ja kehittäminen.”

Jaakko Kivi

  • 46 vuotta, asuu Helsingissä
  • Diplomi-insinööri, Teknillinen korkeakoulu, pääaineena rakentamistalous, 1997
  • Varatoimitusjohtaja, väyläyksikön johtaja, Kreate, 2/2018–
  • Johtaja, tekninen toimisto, Lemminkäinen Infra, 1/2012–11/2017
  • Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Infra, 1/2011–12/2011
  • Johtaja, Lemminkäinen Infra, 1/2008–12/2010
  • Harrastukset: ulkoilu kaikissa muodoissaan
  • Perhe: vaimo ja kolme lasta

Mitkä ovat tärkeimpiä tavoitteitasi työssäsi?

”Tärkeimmät tavoitteet liittyvät yrityksen kannattavan kasvun johtamiseen ja tukemiseen. Tässä korostuu yhdessä tekeminen ja kasvaminen. Toivon myös omalta osaltani auttavani hyvän fiiliksen ylläpitämisessä – itse tykkään lähteä aamulla hommiin, kun työnteko on kovaa mutta kivaa.”

Mikä infrarakentamisessa sinua kiinnostaa?

”Infrarakentamisen monimuotoisuus – jo urani alussa sain olla mukana kaikenlaisissa projekteissa rakentamassa niin moottoriteitä kuin ratoja, öljynjalostamoa ja hautausmaata. Mielenkiintoa on pitänyt yllä myös se, että vuosien mittaan olen saanut opetella erilaiset urakkamuodot kokonaisurakoista ST-urakkaan sekä allianssiin – ja on siellä varmasti joku yksikköhintaurakkakin joukossa ollut.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jaakko Kivi sitoi langat yhteen”

Jätä kommentti