Sitowise osti tamperelaisen suunnittelutoimiston liiketoiminnan

Sitowise on ostanut polttonesteiden jakeluasemien suunnitteluun ja lupaprosesseihin erikoistuneen suunnittelutoimiston PN-Linen liiketoiminnan.

Vuonna 1990 perustetulla tamperelaisella PN-Linellä on vahva ja pitkä kokemus polttonesteiden jakelun ja varastoinnin suunnittelusta, rakennuttamisesta, laadunvarmistuksesta ja ympäristöhallinnasta koko Suomessa. Se on erikoistunut myös viranomaisasiointiin ja koulutukseen sekä luonut oman rekisteröidyn Benviron-tuotteen ympäristöseurantaan ja -tarkkailuun. PN-Linen toimitusjohtaja on tekniikan tohtori Pasi Nieminen.

Sitowise on aiemmin toiminut asiantuntijana ja suunnittelijana erilaisissa polttonesteiden jakeluun ja varastointiin liittyvissä projekteissa. Kaupan myötä yhteistyötä asiakkaiden kanssa päästään syventämään entisestään.

”PN-Linen ja Pasi Niemisen mukaantulo osaksi Sitowiseä vahvistaa osaamistamme ja tarjontaamme jakeluasemien ja polttonesteiden varastoinnin rakentamisen ja ympäristöasioiden hallintaan liittyvien palvelujen tuottajana”, Sitowisen Ympäristö- ja kaupunkikehitystoimialan ympäristöpalvelujohtaja Tuomas Lukkari sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise osti tamperelaisen suunnittelutoimiston liiketoiminnan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi