Väitös: Hyvässä työryhmässä on sopivassa suhteessa erilaisia ihmistyyppejä

Rakennusalan ihmistyypeistä väitelleen Marika Latvalan mukaan ihmisten erilaisuuden tunnistaminen helpottaa yhteistyötä rakennusprojekteissa. Rakentamisessa tarvitaan niin introvertteja pohdiskelijoita kuin vahvojen näkemysten esittäjiäkin.

Raklin Marika Latvala väitteli perjantaina tohtoriksi rakennusalan ihmistyypeistä. Erilaisuus on rikkaus rakentamisessa.
Moni meistä tunnistaa ideapalaverin, jota yksi henkilö dominoi puhetulvallaan ja osa ei kehtaa sanoa mitään. "En viitsinyt sanoa mitään, kun tuo yksi oli koko ajan äänessä", saatetaan nurista tilaisuuden jälkeen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Väitös: Hyvässä työryhmässä on sopivassa suhteessa erilaisia ihmistyyppejä”

Vastaa