Fesconilla siedetään epävarmuutta tuotekehityksessä – ”Tämä on vähän kokki Kolmosen hommaa”
Kuivatuotevalmistaja Fesconissa on totuttu siihen, että tuotekehityksessä pitää sietää epävarmuutta. Tuotevalikoima on kasvanut harkiten mutta varmasti.

Reseptejä noin 2000. Tuotteita valikoimissa noin 500, joista laasteja toistasataa.
Tämä artikkeli on tilaajille
Kirjaudu sisään
Tilaa printtinä, diginä, yksin tai ryhmässä
Valitse teille sopivin tapa pysyä tiedon tasalla.
Tutustu nyt 3 kk: printti+digi 0 €
Kaikki Rakennuslehden tieto käyttöösi kesän yli ilman sitoumuksia, ole hyvä!
Tätä artikkelia ei ole kommentoitu
0 vastausta artikkeliin “Fesconilla siedetään epävarmuutta tuotekehityksessä – ”Tämä on vähän kokki Kolmosen hommaa””