Fesconilla siedetään epävarmuutta tuotekehityksessä – ”Tämä on vähän kokki Kolmosen hommaa”
Kuivatuotevalmistaja Fesconissa on totuttu siihen, että tuotekehityksessä pitää sietää epävarmuutta. Tuotevalikoima on kasvanut harkiten mutta varmasti.

Reseptejä noin 2000. Tuotteita valikoimissa noin 500, joista laasteja toistasataa.
Tämä artikkeli on tilaajille
Kirjaudu sisään
Tutustu Rakennuslehteen diginä: 1 kk / 0 € – yksi käyttöoikeus
Kaikki Rakennuslehden tieto kuukaudeksi käyttöösi ilman sitoumuksia – yksittäistilauksen määräaikainen näytejakso, ole hyvä!
Tutustu Rakennuslehteen diginä: 1 kk / 0 € – useita käyttöoikeuksia
Rakennuslehden lukuoikeudet organisaationne avainhenkilöille – ryhmätilauksen testijakso, olkaa hyvät.
Tätä artikkelia ei ole kommentoitu
0 vastausta artikkeliin “Fesconilla siedetään epävarmuutta tuotekehityksessä – ”Tämä on vähän kokki Kolmosen hommaa””