Fesconilla siedetään epävarmuutta tuotekehityksessä – ”Tämä on vähän kokki Kolmosen hommaa”

Kuivatuotevalmistaja Fesconissa on totuttu siihen, että tuotekehityksessä pitää sietää epävarmuutta. Tuotevalikoima on kasvanut harkiten mutta varmasti.

Fesconin tuotevalikoima on kasvanut vuosien mittaan. Yritysostojen lisäksi tuotekehityksellä on ollut ja on iso rooli yrityksen kasvussa. Kuva: Jussi Hellsten
Reseptejä noin 2000. Tuotteita valikoimissa noin 500, joista laasteja toistasataa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fesconilla siedetään epävarmuutta tuotekehityksessä – ”Tämä on vähän kokki Kolmosen hommaa””

Vastaa