Blok lanseerasi älykkään asuntoetsivän – verkkopalvelu löytää nekin kohteet, jotka eivät ole vielä myynnissä

Palvelussa on yhtiön mukaan tiedot lähes kaikista pääkaupunkiseudun osakemuotoisista asunnoista.

Kiinteistövälitysyritys Blok on lanseerannut uuden verkkopalvelun, joka helpottaa sopivaa asuntoa etsivien ostajien tuskaa. Samalla se voi myös rohkaista asuntonsa myyntiä miettivät ottamaan ratkaisevan askeleen, kun potentiaalinen ostaja on suoraan tiedossa.

Yhtiön mukaan uudessa Etsivä-palvelussa on tiedot lähes kaikista pääkaupunkiseudun osakemuotoisista asunnoista. Yhteensä siinä on tiedot noin 400 000 asunnosta. Verkkopalvelu kertoo muutamalla klikkauksella, kuinka monta kriteerit täyttävää asuntoa on ylipäätään olemassa, mihin hintaan ne keskimäärin vaihtavat omistajaa ja kuinka monta asuntoa on myyty viimeisen vuoden aikana.

Käyttäjä voi myös pyytää Blokia olemaan yhteydessä kiinnostavien asuntojen omistajiin.

Myyntihalut myös hereille

Myyjälle palvelun vakuutetaan tarjoavan yksinkertaisen ja edullisen tavan myydä asunto, sillä ostaja maksaa välityspalkkion. Osalla on saattanut myös olla jo pitkään myyntiaikeita, mutta asunnon myyntiin laittaminen on tuntunut hankalalta ja vaivalloiselta.

“Ajatus lähti käytännön kokemuksista. Moni on etsinyt asuntoa, mutta sopivaa ei ole osunut kohdalle tai se on mennyt saman tien sivu suun. Uskomme, että moni asunto saattaa olla kaupan, jos vain oikea hinta ja ostaja löytyy”, Blokin perustaja ja toimitusjohtaja Rudi Skogman toteaa tiedotteessa.

Muutama vuosi sitten perustettu Blok työllistää 32 henkilöä ja toimi yli 30:llä paikkakunnalla Suomessa sekä Ruotsissa.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Blok lanseerasi älykkään asuntoetsivän – verkkopalvelu löytää nekin kohteet, jotka eivät ole vielä myynnissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat