Lehto Group ja Nrep ovat solmineet hankesopimuksen, jonka myötä Lehto rakentaa Nrep:lle useita puukerrostaloja neljään eri kohteeseen.

Yhteistyön tuloksena Suomeen syntyy yhteensä yli 300 uutta vuokrattavaa puukerrostaloasuntoa. Sijoittajien kiinnostus vähähiilistä rakentamista kohtaan on selvässä kasvussa.

Sopimus on Lehdon suurin puukerrostaloihin liittyvä kauppa ja jatkumoa NREP:n sekä Lehdon pitkään jatkuneelle yhteistyölle, Lehdon tiedotteessa todetaan.

Lehdon puukerrostalojen huoneistoelementit esivalmistetaan yhtiön Hartolan tehtaalla ja pääosin kotimaisesta puusta.

Kohteista kolme rakennetaan Espooseen ja yksi Turkuun. Arvioitu valmistuminen on vuosina 2021–23.

”Nrep:n kanssa tehty sopimus on yksi osoitus sijoittajien kasvavasta kiinnostuksesta vähähiilistä rakentamista kohtaan. Kiinnostus puurakentamiseen on noussut erityisesti viimeisen vuoden aikana”, kertoo Lehto Asunnot oy:n myyntijohtaja Mikko Jalava.

Tätä artikkelia on kommentoitu 13 kertaa

13 vastausta artikkeliin “Nrep ja Lehto sopimukseen useiden puukerrostalojen rakentamisesta”

 1. Laadukas kaksikko. Nyt jysähtää laatu markkinoille.

  1. Oli muuten viikon paras SarkastiSiken heitoista. Jysähti Laatu 😂

 2. Näähän on turvallista vuokrata. Asunnon osto ja Lehto = Iso ei, iiiiso Eei!

 3. Voiko autoa sanoa puuautoksi jos siinä on jalopuu listat….voiko syöpää pitkään sairastanut kuolla koronaan.

  Onko suomessa rakennuksia jonka materiaali on osin puusta.

 4. Eikö olisi reilua pitää puutalona sellaista mikä on puupaaluilla , paanu katolla ja kantava rakenne puuta sekä puu panelointi sekä puucee pihalla.

 5. Alan ammattihenkilökuntaa tämä puuvouhotus ja hiilineutraalijulistus naurattaa ja onhan se alalle hieman hävettävääkin. Rakennusala puskee vuosikymmenestä toiseen samaan miinaan ja ala suoristaa kravattiaan… ei kun uudestaan. Kyllä alan kerman pitäisi kyetä kertomaan poliittisille päättäjille, mikä on järkevää, mikä ei. Olisi vähintään suotavaa, että puurakentamisesta ei tehtäisi pakkoa, pidetään se vapaaehtoisena. Kyllä puurakentaminen paikkansa löytää vapaaehtoisessakin muodossa, jos siinä on järkeä. Nimimerkillä ”kipsilevyllä piiloon”.

 6. Nuohan ovat pienkerrostaloja, ei noita voi ryssiä kuin kielitaidoton, tehtiinpä ne vaikka paskasta ja oljista. Katsokaa edes kuvia, ennen kommentointia.

  1. Onneksi työmaalla kaikki puhuvat Suomea ja kukaan ei ole kielitaidoton.

 7. Vaadin tuoteselosteen taloihin missä leipäpussin tavoin kerrotaan.
  Betonin osuus 78%
  Rautaa 15%
  Peltiä 2%
  Muovi x%
  Lastulevyä.x%
  Raakapuuta 1%

  Puhutaanko tässäkin ”puutalosta”

 8. Rakennuspuolen termein , kaupan lihatiskin tarjonta on vain lihaa , kaikki on lihaa , ei ole jauhelihaa jänteineen , on vain lihaa , puutalot hiio hoi.

 9. Olisikohan keskustelun laatutaso moderoinnin tarpeessa?

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat