Kokeile kuukausi maksutta

Webinaareista tuli arkea myös rakennusalalla – sisällön laatuun on pakko panostaa entistä enemmän

Kevään tiukat koronarajoitukset pakottivat siirtämään ammattilaistapahtumat ja seminaarit verkkoon. Se on vaatinut järjestäjiltä uuden opettelua, mutta verkkotapahtumat ovat tulleet jäädäkseen.

Saint-Gobain järjesti muutama viikko sitten Futurecon-verkkotapahtuman, joka lähetettiin tapahtumatoimisto Tapauksen studiolta Espoon Otaniemestä. Kuva: Jussi Helttunen

Virtuaaliset asiakastapahtumat ja asiantuntijawebinaarit olivat vielä viime kevääseen saakka lähinnä it-yhtiöiden agendalla. Koronan myötä myös monet rakennusalan ammattilaistapahtumat ja seminaarit ovat siirtyneet vauhdilla verkkoon, kun live-tilaisuudet ovat kokoontumisrajoitusten takia käyneet mahdottomiksi.

Järjestäjille digiloikka on tiennyt uusien asioiden ja teknologian opettelua mutta tuonut myös kustannussäästöjä, kun muun muassa tilavuokrat ja tarjoilut ovat jääneet pois. Osallistujille on puolestaan voitu tarjota tiiviitä tietoiskuja oman näyttöpäätteen ääressä ilman matkustamisen vaivaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Webinaareista tuli arkea myös rakennusalalla – sisällön laatuun on pakko panostaa entistä enemmän”

  1. Tässä on vihdoinkin päästy sille tasolle, että on jonkinlaista vaikutusta ympäristön kannalta. Jonninjoutava ramppaaminen on vähentynyt. Samoin työskentely on tehokkaampaa.

Viimeisimmät näkökulmat