Senaatti teki Avain Yhtiöiden kanssa kiinteistökaupan esisopimuksen

Senaatin Asema-alueet oy ja Avain Yhtiöt ovat allekirjoittaneet kiinteistökaupan esisopimuksen Espoon Kauklahden asema-alueen läheisyydessä olevasta rakentamattomasta määräalasta.

Senaatin Asema-alueet oy ja Avain Yhtiöt ovat allekirjoittaneet kiinteistökaupan esisopimuksen Espoon Kauklahden asema-alueen läheisyydessä olevasta rakentamattomasta määräalasta.

Kohde sijaitsee tulevalla asuinkerrostalojen korttelialueella Kauklahden ja Vanttilan kaupunginosassa Espoonjoen varressa.

Määräala kuuluu Lasihytti-nimiseen asemakaavan muutosalueeseen. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on ollut nähtävillä, ja sen pohjalta laaditun viitesuunnitelman mukaan kortteliin tavoitellaan rakennusoikeutta noin 11500 kerrosneliömetriä. Toteutuneesta rakennusoikeudesta vähintään 25 prosenttia on valtion tukemaa vuokra-asuntotuotantoa, jonka toteuttaa A-Kruunu oy.

”Olemme päässeet asema-alueiden kiinteistökehitysprojekteissa hyvään vauhtiin Espoossa. Yhteistyö Espoon kaupungin kanssa on sujunut hyvin”, Senaatti-kiinteistöjen Kauklahden projektin kiinteistökehityspäällikkö Janne Marttinen sanoo tiedotteessa.

Espoonjoki ja jokilaakson luonto ovat toimineet alueen suunnittelun lähtökohtana. Tulevat korttelialueet sijoittuvat jokivarren reunoille. Tavoitteena on omaleimainen, korkeatasoinen uusi osa kaupunkia, jota joki ja jokea ympäröivä luonto rikastuttaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Senaatti teki Avain Yhtiöiden kanssa kiinteistökaupan esisopimuksen”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat