Sitowise ostaa jyväskyläläisen Sweetlakesin

Sitowise uskoo, että Sweetlakesin teknologiaosaaminen kirittää yhtiön asemaa alan kehityksen kärjessä.

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Sitowise ostaa pilvi- ja mobiilikehitykseen sekä turvallisuusalan tietojärjestelmäratkaisuihin erikoistuneen Sweetlakesin. Vuonna 2016 perustettu yritys työllistää 12 sovelluskehittäjää Jyväskylässä ja Tampereella. Työntekijät jatkavat kaupan jälkeen nykyisissä tehtävissään.

Sitowise kehittää digitaalisia ratkaisuja esimerkiksi Väylävirastolle, Traficomille, Metsähallitukselle, Fingridille, teleoperaattoreille, Helsingin kaupungille sekä useille suomalaisille kunnille. Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminnan johtaja Teemu Virtanen uskoo, että Sweetlakesin teknologiaosaaminen kirittää yhtiön asemaa alan kehityksen kärjessä.

Sweetlakes-kauppa on jo toinen yrityskauppa Sitowiselle helmikuussa. Viime viikolla yhtiö kertoi laajentavansa toimintaansa Ruotsissa hankkimalla talotekniikka-alan asiantuntijayritys VVS-Kompetensin.

Sitowisen tähtäimessä on laajentuminen Pohjoismaihin sekä Pohjoismaiden johtava asema esimerkiksi juuri rakennetun ympäristön ja liikkumisen digiratkaisujen osa-alueilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostaa jyväskyläläisen Sweetlakesin”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat