Kokeile kuukausi maksutta

Rajusti kasvanut Soimu rakentaa kaksi kerrostaloa Tuusulaan ja yhden Nurmijärven Klaukkalaan

Tuusulan hanke on yhtiön tähän mennessä euromääräisesti suurin urakka Uudellamaalla.

As Oy Tuusulan Kotipiha valmistuu puolentoista vuoden kuluttua. Havainnekuva: Tobias Tommila, Arkkitehdit LSV.

Joensuulainen Rakennusliike Soimu rakentaa Tuusulaan kaksi kolmekerroksista kerrostaloa ja 64 asuntoa. Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:n tilaama Vuokratalo As Oy Tuusulan Kotipiha valmistuu puolentoista vuoden kuluttua ja verollinen urakkahinta on noin 11,8 miljoonaa euroa. Urakka suoritetaan KVR-urakkana.

”Nyt solmittu urakkasopimus on hyvää jatkumoa Uudenmaan liiketoiminnan vakiinnuttamiseksi. Tämä on euromääräisesti toistaiseksi suurin urakkamme uudellamaalla”, toimitusjohtaja Petri Kahelin kertoo tiedotteessa.

Soimu rakentaa myös Nurmijärven Klaukkalaan kerrostalokiinteistön, joka on parhaillaan ennakkomarkkinoinnissa. Asunto Oy Nurmijärven Kisakoti valmistuu talvella 2023.  Viisikerroksiseen taloon rakentuu 37 omistusasuntoa tiloiltaan 27 neliöstä 81,5 neliöön. Kohde on yhtiön ensimmäinen omaperusteinen Uudellamaalla.

Soimu kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna 323 prosenttia 23,7 miljoonaan euroon ja oli Rakennuslehden Suurimpien mukaan viime vuoden kovin kasvaja. Yhtiön tavoitteena on tulevina vuosina liikevaihdon vakiinnuttaminen 20–30 miljoonan euron kokoluokkaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rajusti kasvanut Soimu rakentaa kaksi kerrostaloa Tuusulaan ja yhden Nurmijärven Klaukkalaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat