Kokeile kuukausi maksutta

KOVA ry RALAn jäseneksi – kiinteistökannasta halutaan pitää entistä parempaa huolta

KOVAn jäsenet aloittavat vuosittain yhteensä noin 6 000 – 7 000 uuden kohtuuhintaisen vuokra- ja asumisoikeusasunnon rakennuttamisen.

KOVA ry edustaa pitkäjänteisiä ja pysyviä vuokra- ja asumisoikeusasuntojen omistajia ja vuokranantajia. Kuvassa aso-kohde Kangasalla.

Kohtuuhintaisten vuokra- ja asumisoikeustalojen omistajat – KOVA ry on liittynyt Rakentamisen Laatu RALA ry:n jäsenjärjestöksi.  KOVA on yleishyödyllisten ja omakustanneperusteella toimivien vuokratalo- ja asumisoikeusyhteisöjen suurin edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestö.

KOVA ry edustaa pitkäjänteisiä ja pysyviä vuokra- ja asumisoikeusasuntojen omistajia ja vuokranantajia. Sen 107 jäsenyhteisön omistuksessa on yhteensä yli 290 000 asuntoa, joissa asuu yli 450 000 henkilöä. Vuonna 2013 perustettu järjestö tunnettiin aiemmin nimellä Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät.

KOVAn jäsenet aloittavat vuosittain yhteensä noin 6 000 – 7 000 uuden kohtuuhintaisen vuokra- ja asumisoikeusasunnon rakennuttamisen. Tämä tuotanto muodostaa pääosan, noin 70-80 prosenttia kaikesta valtion tuella toteutettavasta ns. ARA-asuntotuotannosta.

”Uudistuotannon lisäksi yhtiömme tekevät laajalti korjausrakentamista, sillä he haluavat pitää omistamansa kiinteistökannan hyvässä kunnossa. RALAn tavoitteet ja toiminta rakentamisen laadun parantamiseksi ovat näin ollen tärkeitä niin KOVAn toiminnan kuin jokaisen jäsenemme kannalta”,  KOVA:n toimitusjohtaja Jouni Parkkonen toteaa tiedotteessa.

RALAn jäsenet ovat rekisteröityjä yhdistyksiä, jotka edustavat kiinteistö- ja rakennusalan tilaajia tai toteuttajia ja edistävät toiminnallaan rakentamisen laatua. Jäsenjärjestöjen määrä on nyt yhteensä 17.

”KOVA edustaa merkittävää kiinteistöjen omistaja- ja rakennuttajajoukkoa. On hienoa, että pääsemme yhdessä edistämään suomalaisen rakentamisen ja rakennuskannan ylläpidon laatua”, sanoo RALAn toiminnanjohtaja Tuula Råman.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KOVA ry RALAn jäseneksi – kiinteistökannasta halutaan pitää entistä parempaa huolta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat