Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n uusi talousjohtaja aloittaa marraskuussa

YIT:n heinäkuun lopussa nimittämän uuden talousjohtajan Tuomas Mäkipeskan aloituspäivämäärä uudessa tehtävässään on täsmentynyt. Hän aloittaa 1. marraskuuta.

Kuva: YIT

Tuomas Mäkipeska siirtyy YIT:lle Lassila & Tikanojalta, jossa hän on vastannut viimeksi Kiinteistöpalvelut Suomi -segmentistä. Ennen sitä hän työskenteli Lassila & Tikanojan talousjohtajana sekä yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana.

YIT:n nykyinen talousjohtaja Ilkka Salonen jatkaa talousjohtajana, kunnes Mäkipeska aloittaa tehtävässään. Salonen irtisanoutui itse keskittyäkseen hallitusjäsenyksiin ja neuvonantajan tehtäviin tulevaisuudessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n uusi talousjohtaja aloittaa marraskuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat