YIT nimitti uuden talousjohtajan

YIT:n nykyinen talousjohtaja Ilkka Salonen on omasta pyynnöstään irtisanoutunut tehtävästään.

YIT:n hallitus on nimittänyt Tuomas Mäkipeskan (43, KTM) YIT:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Mäkipeska aloittaa tehtävässään viimeistään helmikuun alussa 2022.

Tuomas Mäkipeska työskentelee tällä hetkellä Lassila & Tikanojan toimialajohtajana Kiinteistöpalvelut Suomi -divisioonassa. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän työskenteli Lassila & Tikanojan talousjohtajana sekä yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana.

YIT:n nykyinen talousjohtaja Ilkka Salonen on omasta pyynnöstään irtisanoutunut tehtävästään keskittyäkseen hallitusjäsenyksiin ja neuvonantajan tehtäviin tulevaisuudessa. Hän jatkaa talousjohtajana, kunnes Mäkipeska aloittaa tehtävässään.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT nimitti uuden talousjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat