Kokeile kuukausi maksutta

Niina Puumalainen LAK Real Estaten uudeksi kiinteistökehitysjohtajaksi

Puumalaisella on pitkä kokemus strategisesta kaavoituksesta, aluerakentamisesta ja vastuullisesta kiinteistötaloudesta sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Aviapoliksen alueella hankekehittäjänä toimiva LAK Real Estate vahvistaa kaavoitus- ja hankekehitystään ja palkkaa Niina Puumalaisen uudeksi kiinteistökehitysjohtajakseen.

Niina Puumalainen

Puumalaisella on pitkä kokemus strategisesta kaavoituksesta, aluerakentamisesta ja vastuullisesta kiinteistötaloudesta sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Helsingin kaupungilla sekä Bonavalla.

LAKin toimitusjohtaja Ilkka Pitkäsen mukaan Puumalaisen rekrytointi vahvistaa merkittävästi yhtiön kaavoitus- ja hankesuunnitteluosaamista.

LAKilla on lentokentän ja Aviapoliksen alueella noin 170 000 neliötä olemassa olevaa kiinteistökantaa ja noin 400 000 kerrosneliötä rakennusoikeutta. Yhtiön merkittävimmät hankkeet ovat tällä hetkellä Aviapoliksen eteläisen juna-aseman ylle rakentuva asuin- ja liikekortteli Avia City sekä terminaali 2:n yhteydessä toimiva Suomen suurin hotellikokonaisuus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Niina Puumalainen LAK Real Estaten uudeksi kiinteistökehitysjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat