Uusi kaupunkisuunnittelupomo ei halua Helsinkiin Tukholman kaltaisia ongelmia

Alueellinen eriytyminen on johtanut tiettyjen lähiöiden rikollisuuden kasvuun Tukholmassa, missä riittää ampumavälikohtauksia ja ulkonaliikkumiskieltoja. Helsingin kaupunkiympäristön uusi toimialajohtaja pitää tärkeänä, ettei Helsinki ajaudu Tukholman tielle.

Lokakuussa eläköityneelle Mikko Aholle saatiin seuraaja Helsingin kaupunkiympäristön toimialajohtajana joulukuun alussa, kun Ville Lehmuskoski aloitti uudessa tehtävässään. Kyse on varsin vaikutusvaltaisesta pestistä: toimialajohtaja on Helsingin kaupunkisuunnittelun ylin virkamies ja kaupungin johtoryhmän jäsen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi kaupunkisuunnittelupomo ei halua Helsinkiin Tukholman kaltaisia ongelmia”

Viimeisimmät näkökulmat