Sponda myi toimitilakiinteistön Vantaalta 

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda on myynyt Vantaan Tikkurilassa, osoitteessa Väritehtaankatu 8 sijaitsevan toimisto- ja liiketilakiinteistön EQ:n hallinnoimille rahastoille.

Moderni, vuosina 2018 ja 2021 valmistunut 13600 neliön toimisto- ja liiketilakiinteistö on lähes täyteen vuokrattu. Vastavalmistuneen lisärakennuksen päävuokralaiseksi tuleva Mehiläinen muuttaa uusiin toimitiloihinsa tammikuun lopussa 2022. Muita päävuokralaisia kiinteistössä ovat Lehto Group, Etelä-Suomen Media ja Forenom.

”Väritehtaankadun toimitilojen kysyntä on ollut vilkasta koko hankkeen ajan. Teimme Mehiläisen kanssa tiivistä yhteistyötä joulukuussa suunnitellusti valmistuneessa hankkeessamme kiinteistön toiminnallisuuksien ja Mehiläisen tarpeiden mukaan räätälöityjen tilojen kehittämisessä”, Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal sanoo tiedotteessa.

Uudisrakennus on suunniteltu täyttämään korkeimman eli platinatason Leed-ympäristösertifioinnin vaatimukset. Kiinteistössä on toteutettu lukuisia ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta edistäviä ratkaisuja, kuten älykkäät mittaus- ja säätöjärjestelmät sekä katolle lokakuussa asennetut aurinkopaneelit. Kiinteistösähkö tuotetaan 100-prosenttisesti tuulivoimalla.

Toimitilakiinteistöstä on suora yhteys Tikkurilan juna-asemaan sekä Dixin kauppakeskukseen. Tämä tuo luontaista asiakasvirtaa toimitalon yrityksille ja tarjoaa hyvät yhteydet esimerkiksi lentokentälle ja Helsingin keskustaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sponda myi toimitilakiinteistön Vantaalta ”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat