Kokeile kuukausi maksutta

Rive keräsi 23 miljoonan kasvurahoituksen – suurin sijoittaja tulee Espanjasta

Riven mukaan sen liiketoiminta on kasvanut viisinkertaiseksi ja yhtiön kautta myydään vuosittain asuntoja yli 300 miljoonan euron edestä.

"Uusi rahoitus, brändi sekä yritysostot auttavat meitä jatkamaan vahvaa kasvua Euroopassa”, sanoo Riven perustaja ja toimitusjohtaja Kalle Salmi

Suomalainen kiinteistöalan kasvuyritys Rive kertoo keränneensä 23 miljoonaa euroa rahoituskierroksella, jossa suurimpana sijoittajana on espanjalainen IDC Ventures.

Rive tunnettiin aiemmin nimellä Kodit.io. Yhtiö on kasvanut ripeästi Suomessa ja myös Euroopassa, erityisesti Espanjassa ja Puolassa. Vauhtia ovat lisänneet useat yritysostot, mm. Kahdeksas päivä-kiinteistönvälitysliikkeen hankinta. Rive on viime vuosien aikana ostanut neljä asunnonvälitysyritystä ja kaksi alustateknologiayritystä.

Riven mukaan sen liiketoiminta on kasvanut viisinkertaiseksi ja yhtiön kautta myydään vuosittain asuntoja yli 300 miljoonan euron edestä.

“Haluamme tehdä asunnonvaihdosta kitkatonta. Uusi rahoitus, brändi sekä yritysostot auttavat meitä jatkamaan vahvaa kasvua Euroopassa”, sanoo Riven perustaja ja toimitusjohtaja Kalle Salmi tiedotteessa.

Rive tarjoaa myyjille nopean ja suoraviivaisen tavan myydä asuntonsa. Ostajille se kertoo tarjoavansa remontoituja, muuttovalmiita koteja ja uudenlaisia tapoja päästä kiinni omistusasumiseen.

Rent-to-own-mallissa asunnon ostohinta kiinnitetään heti sopimuksen alussa ja asukas kerryttää vuokranmaksun yhteydessä pääomaa kodin ostamiseen. Riven mukaan palveluun on rekisteröitynyt kansainvälisesti yli 30 000 potentiaalista ostajaa.

Yhtiö on voittanut start up-palkintoja ja Financial Times listasi Kodit.io:n yhtenä Euroopan kiinnostavimmista kasvuyhtiöistä vuonna 2020. Teknologiateollisuus ry on puolestaan huomioinut sen yhtenä Suomen johtavana tekoäly-yrityksenä.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rive keräsi 23 miljoonan kasvurahoituksen – suurin sijoittaja tulee Espanjasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat