Kokeile kuukausi maksutta

Kemiin suunnitellaan uutta poliisiasemaa

Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt on käynnistänyt yhteistyössä Poliisihallituksen ja Lapin poliisilaitoksen kanssa uuden poliisiaseman hankesuunnittelun Kemiin. Hankesuunnittelu pyritään tekemään vuoden 2023 aikana.

Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt on käynnistänyt yhteistyössä Poliisihallituksen ja Lapin poliisilaitoksen kanssa uuden poliisiaseman hankesuunnittelun Kemiin. Hankesuunnittelu pyritään tekemään vuoden 2023 aikana.

Suunnittelun kohteena oleva tontti sijaitsee Kemin keskustan eteläpuolella Kemintullin alueella. Tontille tehdään vielä jatkotutkimuksia hankesuunnittelun yhteydessä. Hankesuunnittelun perusteella haetaan hankkeelle rahoitus- ja investointipäätökset.

Hankesuunnittelua ohjaa Senaatti-kiinteistöjen ja Poliisihallituksen laatima poliisitalokonsepti. Konsepti vastaa tarpeisiin, joita poliisin toimitiloilta edellytetään 2020-luvulla ja sen jälkeisinä vuosikymmeninä. Lisäksi suunnittelussa huomioidaan vuonna 2021 uudistetun valtion toimitilastrategian tavoitteet.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kemiin suunnitellaan uutta poliisiasemaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat