Kokeile kuukausi maksutta

YIT aloittaa heti asuinkerrostalohankkeen

Kohde rakentuu Asuntosäätiölle Helsingin Jätkäsaareen.

Kerrostaloon tulee kerroksia kahdeksan ja kuusi. Kuva: YIT / Asuntosäätiö

YIT on sopinut Asuntosäätiön kanssa asuinkerrostalon toteuttamisesta Helsingin Jätkäsaareen. Hankkeen arvo YIT:lle on noin 16 miljoonaa euroa ja se kirjataan vuoden kolmannen neljänneksen tilauskantaan.

Ara-rahoitteisen asuintalon laajuus on noin 7200 bruttoneliömetriä ja rakennukseen tulee 82 asumisoikeusasuntoa sekä yksi katutason liiketila. Kiinteistön korkeampaan osaan tulee kahdeksan ja matalampaan kuusi kerrosta. Katolle asennetaan aurinkosähköpaneelit, ulkoseiniin kuorielementit ja julkisivu on paikalla muurattu.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT aloittaa heti asuinkerrostalohankkeen”

Viimeisimmät näkökulmat