Rakennuspäällikön virka

Päivämäärät Julkaistu 7.9.2018 Hae viimeistään 19.9.2018

Kaupunkiympäristön toimialalla on haettavana

RAKENNUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Rakennuspäällikkö johtaa kaupunkirakentamisen vastuualuetta, jossa työskentelee yhteensä noin 110 alan ammattilaista. Kaupunkirakentamisen vastuualue huolehtii kaupungin tarvitsemien toimitilojen ja kiinteistöjen rakentamisen ja rakennusteknisen kunnossapidon, rakennuttamisen, suunnittelun ja toteuttamisen järjestämisestä, tuottamisesta sekä niihin liittyvästä ohjelmoinnista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi AMK- tai korkeakoulututkinto sekä kokemus vastaavista tehtävistä ja rakennusalan tuntemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta rakennuttajatehtävistä, investointikohteiden  hankesuunnittelusta, suunnittelun ohjauksesta, suunnittelun ja urakoiden kilpailuttamisesta sekä työmaakäytännöistä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvää kirjallinen ja suullinen  taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hakuaika päättyy 19.9.2018 klo 16:00. Lisätietoja ja hakemukset   sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain KOK-02-17-18)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi