Projekti-/työmaainsinööri toimitilarakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 6.9.2018 Hae viimeistään 24.9.2018
Tervetuloa näköalapaikalle!

Nyt etsimme voimakkaan kasvun myötä projekti-/työmaainsinööriä toimitilarakentamisen pariin.

Lehto Toimitilat rakentaa toimisto- ja yritystiloja, teollisia tuotantotiloja, kauppakeskuksia ja liikerakennuksia sekä logistiikka- ja varastokeskuksia, pieniä ja suuria ympäri Suomen. Kaikki hankkeemme toteutetaan suunnittele ja toteuta -periaatteella.

Tässä tehtävässä

Toimit rakennus- tai työpäälliköiden apuna projektien ohjauksessa (turvallisuus, aika, laatu ja raha). Pääset mukaan tehokkaaseen toimitilarakentamistiimiin ja oppimaan talousohjausta. Sinulle on entuudestaan tuttua käyttää tietoteknisiä järjestelmiä työssäsi ja olet jo kärryillä tietomallintamisesta.

Tehtävää on mahdollista muovata osaamisesi ja taustasi mukaan. Voimme yhdessä suunnitella tarkemmin mitä työtehtäviä sinulle tulee hoidettavaksi.

Näitä tarvitset

  • rakennusmestarin tai –insinöörin (AMK/DI) koulutusta
  • aiempaa kokemusta työmaatehtävistä
  • itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
  • hyviä IT-taitoja ja halua kehittyä tietomallien hyödyntämisessä

Hae jo tänään!

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse soittamalla lisätietoja tuotantojohtaja Henri Mämmiltä p. 050-3469076 tai Tanja Kanervalta 040 7708710. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helpoiten tästä – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 24.9.2018. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lehto Group

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 594 miljoonaa euroa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi