Vuokrataloisännöitsijä

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 5.10.2018 Hae viimeistään 18.10.2018

TULE VUOKRATALOISÄNNÖITSIJÄKSI TAMPEREELLE

Kiikarissa kiinteistöalan näköalapaikka? Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme, ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään lähes 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa, kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta heti alusta alkaen. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä rennossa ja dynaamisessa työyhteisössä. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tehtävässä toimit vuokrataloisännöitsijänä asiakkaidemme asuntosijoituksien parissa. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi on Tampereen toimipisteessämme. Isännöitsijöillämme ei ole juurikaan iltakokouksia.

Isännöitsijänä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS Olet osa suurasiakkaidemme noin 14000 sijoitusasuntoa hoitavaa asuntoliiketoimintayksikköä. Toimit kohdevastuullisena Property Managerina vastaten mm. asuntokohteittesi ylläpidon johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, budjetoinnista, asuntotarkastuksista sekä vuokrattavuudesta. Isännöitsijämme ovat tärkeä osa palveluketjuamme joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja.

EXCELLENCE Olet organisointikykyinen ja joustava. Tehtävä edellyttää vähintään 3 vuoden kokemusta kiinteistöalalta. Käytät sujuvasti eri MS Office –ohjelmia ja opit uusien järjestelmien (huoltokirjat, dokumenttienhallinta jne.) käytön nopeasti. Pärjäät asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kielellä. Sinulla on tekninen ja kiinteistöalan koulutus tai käytännössä hankitut vastaavat taidot.

INNOVATION Sinulla on kykyä innovatiiviseen työskentelyyn. Pyrit tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY Hoidat työsi tunnollisesti ja käsittelet vuokralaisasiat ripeällä otteella ja täydellä luottamuksella.

Joko kiinnostuit? Lisätietoja tehtävästä antaa isännöintitiimin esimies Otto Kauppinen puh. 040 193 1056 tai otto.kauppinen@newsec.fi

Hae tehtävää 18.10.2018 mennessä urasivuillamme.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi