Hankepäällikkö ja Rakenneinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 17.1.2020 Hae viimeistään 31.1.2020

TERVETULOA JOUKKOOMME
Tilapalvelut-liikelaitokseen

HANKEPÄÄLLIKKÖ
Tule johtamaan rakennushankkeiden suunnittelua! Tilapalvelut-liikelaitos vastaa Espoon kaupungin toimitilahankkeiden suunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa. Kohteet ovat laajuudeltaan vaihtelevia uudis- ja korjausrakennushankkeita. Palvelualueemme vastaa myös vuosikorjausten sekä sisäilmakorjausten suunnittelusta.

Haemme hankepäällikköä vastamaan Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen hankkeen suunnittelun läpiviennistä kokonaisuutena tarveselvityksestä vastaanottoon. Hyvä tausta tehtävään ovat esimerkiksi pääsuunnittelijan, projektiarkkitehdin tai suunnittelun laajempien kokonaisuuksien vastuutehtävät sekä suunnittelun ohjaus- ja rakennuttamistehtävät.

Tehtävässäsi osallistut toimintatapojemme ja rakennustemme kehittämistyöhön, jolla varmistamme onnistuneen rakennushankkeen läpiviennin sekä turvalliset ja terveelliset tilat ja rakennukset.

Hae 31.1.2020 klo 15.45 mennessä, työavain 04-68-19.

RAKENNEINSINÖÖRI
Rakenneinsinööri toimii Tilapalvelut-liikelaitoksen kiinteistöjen rakenneteknisenä asiantuntijana talonrakennus- ja korjaushankkeissa. Tehtävässään rakenneinsinööri mm. hankkii, ohjaa ja valvoo rakenneteknisiä konsulttipalveluita sekä seuraa ja arvioi kaupungin kiinteistöjen kuntoa, osallistuu hankesuunnitteluun sekä toimitiloja koskeviin kehitystehtäviin rakenneteknisin osin. Tehtävään voi sisältyä rakennusten purku- ja vuosikorjaustöiden sekä peruskorjaushankkeiden suunnitteluvaiheen projektinjohtotehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut. Toimipaikkamme sijaitsee Espoon Otaniemessä uusissa monitoimitiloissa.

Hae 31.1.2020 klo 15.45 mennessä, työavain 04-63-19.

espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi