Sisustuskoordinaattori

JM Suomi Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2021 Hae viimeistään 6.6.2021

Toimintamme kasvaessa haemme toimistollemme Espoon Leppävaaraan Sisustuskoordinaattoria

Tehtävänkuva

Sisustuskoordinaattorina toimit asiakkaidemme ensisijaisena yhteyshenkilönä sisustusvalintojen ja asukasmuutosten osalta. Ideoit sisustusratkaisuja sekä teet lisä- ja muutostöiden tarjouslaskentaa. Asiakkaiden lisäksi pidät yhteyttä työmaan henkilöstöön ja yhteistyökumppaneihin toteuttaessamme yhdessä asiakkaamme unelmaa.

Sinä sisustuskoordinaattorina

Teknisen koulutuksen – esim. rakennusinsinööri tai rakennusarkkitehti – lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta asuntorakentamisesta.  Englannin kielen taidosta on hyötyä tehtävän hoitamisessa ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toimit järjestelmällisesti tilanteessa kuin tilanteessa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Sisustuskoordinaattorina pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.6.2021 mennessä oheisesta linkistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotepäällikkö Tuula Pappi 040 840 3012 tai tuula.pappi@jmoy.fi.

Hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi