Aikatauluasiantuntija/-kehittäjä (VDC)

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 18.3.2020 Hae viimeistään 31.3.2020

Haemme joukkoomme nykyaikaisen aikatauluhallinnan asiantuntijaa, joka haluaa olla kehittämässä tietomallipohjaista aikataulutusta NCC:llä. VDC (Virtual Design and Construction) on NCC:n tapa toimia tietomallinnusta hyödyntävissä projekteissa. Se on uudenlainen tapa ajatella ja lähestyä hanketta, hallita tietoa, projektin organisoitumista sekä projektihenkilöiden tapaa työskennellä. Tällä hetkellä ainutlaatuisiin projekteihimme kuuluu mm. Trimblen ja NCC:n yhteishanke.

Osana NCC:n VDC -tiimiä toimit aikatauluasiantuntijana, joka on mukana aikatauluttamassa alkavia projekteja sekä kouluttamassa ja avustamassa projektiorganisaatioita aikataulujen luomisessa ja seurannassa. Tämän lisäksi pääset kehittämään rakennusprojektien tuotantoprosessia ja tietomallipohjaista aikataulunhallintaa NCC Building Nordics -liiketoiminta-alueen Suomen organisaatiossa osana pohjoismaista verkostoa. Voit olla huippuasiantuntija tai urasi alkuvaiheessa oleva osaaja ja tehtävä onkin muokattavissa oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm.:
 • kehityshankkeisiin osallistuminen
 • rakennusprojektien aikataulutuksen tukeminen sekä niissä toimivien henkilöiden kouluttaminen
 • yhteistyö NCC:n eri yhtiöiden ja liiketoiminta-alueiden kanssa Suomessa ja Pohjoismaissa

Olet etsimämme henkilö, jos haluat olla kehittämässä tietomallipohjaista aikataulun hallintaa, jossa hyödynnetään mallipohjaista informaatiota, visualisoidaan toteutusvaihtoehtoja ja seurataan työn toteutumista tietomallipohjaisesti. Omaat kokemusta eri aikataulutusmenetelmien soveltamisesta yleisaikataulu- ja viikkoaikataulutasolla (vinoviiva, Last Planner, tahtiaikataulu, lean, 4D ym.). Olet osaava aikataulutusohjelmiston käyttäjä (esim. Vico, Synchro, Primavera P6, Tocoman Aikataulu). Sinulla on kiinnostusta ja näkemystä uusien teknologioiden hyödyntämiseen omassa työssäsi (BIM, IoT, BI, Big Data, AI). Tärkeintä on, että sinulla on into työskennellä rakentamisen paremman yhteistyön, tehokkuuden ja laadun puolesta.

 Odotamme sinulta:
 • soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta rakennushankkeista tai suunnittelutoimistosta
 • kokemusta aikataulutusohjelmistojen käyttämisestä, tietomalliosaaminen katsotaan eduksi
 • kiinnostusta toimia muutosagenttina sekä valmentamaan organisaatiotamme
Tarjoamme sinulle
 • innostuneen ja toistaan tukevan tiimin ja työympäristön
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän yhdessä Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä alan uusimpia innovaatioita
 • mahdollisuuden kehittyä erityisosaajaksi, joka muuttaa rakennusalaa
 • suuren kansainvälisen yhtiön edut sekä monipuoliset ura- ja kehittymismahdollisuudet

NCC:llä työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta. Me NCC:läiset haluamme tehdä aina parasta ja siksi panostammekin jatkuvaan kehitykseen. VDC-tiimissä työskentelee tällä hetkellä 4 osaajaa jotka työskentelevät yhteistyössä ja toisiaan tukien parhaiden ratkaisujen saavuttamiseksi. Lähtökohtaisesti työskentelypiste sijaitsee NCC:n Suomen pääkonttorissa pääkaupunkiseudun risteyskohdassa Ruskeasuolla. Saavuitpa mieluiten töihin autolla, julkisilla tai polkupyörällä, liikenneyhteydet ja fasiliteetit ovat erinomaiset.

Liity NCC Suomi Oy:n VDC-tiimiin kehittämään tulevaisuussuuntautuneen organisaation osaamista!

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa Head of VDC Riku Laiho, puh. +358 40 537 9374, riku.laiho@ncc.fi, parhaiten tavoitettavissa seuraavina ajankohtina: 18.2., 19.2., 21.2., 24.2., 27.2., 2.3., 5.3. klo 13-15.

HAE tehtävää 31.3. mennessä tästä >
Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi